Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvaluirea lui Dănciulescu şi mesajul transmis în vestiar echipei: "Vreau să văd acea tresărire de orgoliu a jucătorilor!"

Dezvaluirea lui Dănciulescu şi mesajul transmis în vestiar echipei: "Vreau să văd acea tresărire de orgoliu a jucătorilor!"

Dinamo București

Comentarii

Directorul sportiv al Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că ratarea calificării în play-off-ul Ligii I reprezintă o pată neagră în istoria clubului, subliniind că jucătorii trebuie să facă acum totul pentru a câştiga Cupa României.

"Este cam cel mai greu moment prin care trec, de când sunt în administraţia FC Dinamo nu m-am confruntat cu o situaţie aşa grea. Îl ştiţi pe Bratu, un dinamovist adevărat, un om devotat acestor culori. Sper să obţină performanţă şi ca antrenor. Vreau să văd acea tresărire de orgoliu a jucătorilor, la ultimul meci, inexplicabil pentru mine, au avut o atitudine pe care nu aş vrea să o mai văd.

Necalificarea în play-off este pată neagră în istoria clubului, iar acum trebuie să facă totul pentru a câştiga Cupa României. Sper ca această să fie o revenire importantă pentru Dinamo, Florin este un om care poate face mari lucruri pentru această echipă", a declarat Dănciulescu.

Afla mai multe despre: danciulescudinamomesajjucatori 

viewscnt
Articole similare