Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea lui Fabio Capello: "Acolo vrea Ronaldo să joace!" Clubul pentru care CR7 o lasă pe Real

Dezvăluirea lui Fabio Capello: "Acolo vrea Ronaldo să joace!" Clubul pentru care CR7 o lasă pe Real

Campionate

Comentarii

Legendarul manager italian Fabio Capello a vorbit pentru Sky Sports despre schimbările masive pregătite de Real Madrid pentru această vară, după despărţirea de Zinedine Zidane, omul care le-a adus galacticilor Liga Campionilor în ultimii trei ani.

Fost antrenor la Real în două rânduri, Capello spune că noul antrenor va avea mult de muncă, în condiţiile în care, pe lângă Zidane, de la Real sunt gata să plece şi câteva vedete.

Cel mai important nume care s-ar putea despărţi de gruparea blanco în această vară este Cristiano Ronaldo, care a lăsat să se înţeleagă că plănuieşte acest pas imediat după finala Champions League cu Liverpool.

Iar Capello susţine că destinaţia lui CR7 e clară: portughezul vrea să lucreze din nou cu Jose Mourinho, la fostul său club, Manchester United.



"Antrenorul care vine trebuie să reconstruiască un puzzle cu multe piese desprinse. Cea mai importantă, Cristiano Ronaldo. Portughezul vrea să se întoarcă la Manchester United şi să lucreze din nou cu Mourinho. Cred că va pleca de la Real pentru a juca din nou în Anglia. Cand? Asta nu ştiu", a spus Capello la Sky Sports.

Antrenorul de 71 de ani a vorbit şi despre plecarea lui Zidane, precizând că îi înţelege decizia, în condiţiile în care francezul ar fi fost foarte probabil dat afară dacă nu câştiga Liga Campionilor în acest sezon.

Afla mai multe despre: capelloronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare