Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea lui Laurenţiu Reghecampf. Cum au ajuns Petrea şi Neubert la FCSB: "Eu am plătit clauzele!"

Dezvăluirea lui Laurenţiu Reghecampf. Cum au ajuns Petrea şi Neubert la FCSB: "Eu am plătit clauzele!"

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (50 de ani) l-a "ajutat" pe Gigi Becali să-i aducă la FCSB pe Thomas Neubert şi Toni Petrea, preparatorul fizic şi fostul antrenor al roş-albaştrilor. Reghe a dezvăluit că el a plătit clauzele de reziliere ale contractelor celor cu Al Wasl, fosta echipă a tehnicianului român, unde se aflau în momentul în care Becali i-a dorit.

Laurenţiu Reghecampf a plătit clauzele de reziliere pentru ca Neubert şi Petrea să ajungă la FCSB

După ce a fost secundul lui Reghecampf la FCSB, Toni Petrea a revenit, alături de Thomas Neubert, şi ca principal la echipa roş-albastră. Petrea a fost antrenorul FCSB în sezonul trecut, dar a plecat între timp, fiind înlocuit cu Dinu Todoran, care la rândul său a fost dat afară şi înlocuit cu Edi Iordănescu.

Pe vremea când Becali i-a dorit pe Neubet şi Petrea la FCSB, aceştia se aflau încă sub contract cu Al Wasl, fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf, care a dezvăluit că el a fost cel care a plătit clauzele de reziliere ale acestora pentru ca ei să ajungă la FCSB. Petrea şi Neubert şi-au dorit să revină în România.

"Vorbesc şi cu Toni şi cu Neubert. (Dacă a fost deranjat că cei doi au revenit la FCSB). Nu, păi eu i-am lăsat. Eu am plătit clauza lor de reziliere în Emirate. Eu am vorbit cu Gigi (Becali) şi m-a rugat la momentul respectiv, că avea nevoie de Toni. Şi Toni vorbise cu MM înainte pentru că era la momentul respectiv singurul antrenor care avea licenţa PRO. Am fost de acord pentru că ei îşi doreau să se întoarcă în România", a spus Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu pentru playsport.ro.

Toni Petrea a fost antrenor la FCSB în sezonul 2019/2020, a pregătit echipa în 49 de meciuri, cu o medie de 1,88 puncte câştigate pe meci. Cu Petrea la cârmă, FCSB a terminat pe locul doi în clasament, iar sub bagheta sa echipa a arătat un apetit ofensiv ieşit din comun, dar şi un stil de joc prin care controla majoritatea partidelor.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsbgigi becalineubertpetreaclauze 

viewscnt
Articole similare