Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea Simonei Halep după primul meci la Roland Garros 2019! "Am avut mari emoţii!" Ce a spus la Tennis Channel

Dezvăluirea Simonei Halep după primul meci la Roland Garros 2019! "Am avut mari emoţii!" Ce a spus la Tennis Channel

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi de Ajla Tomljanovic (47 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1, iar la finalul confruntării a acceptat să vorbească pentru Tennis Channel, precizând că a simţit mari emoţii.

Chiar dacă este o sportivă consacrată, care a disputat deja trei finale la Roland Garros şi a cucerit trofeul în 2018, Halep spune că şi-a controlat cu greu emoţiile la debutul din 2019 şi că a resimţit presiunea de a fi văzută drept favorită la câştigarea turneului.

"Când am intrat pe teren am avut mari emoţii. Am avut şi presiune. Simt presiunea, dar e ceva pozitiv. E frumos să fii în această poziţie. Nu mă plâng. Dacă am câştigat anul trecut, înseamnă că e o şansă să câştig şi anul acesta.

Sunt satisfăcută după rezultatul de anul trecut. Dar sunt motivată şi vreau să văd cât de departe pot ajunge anul acesta", a declarat Simona Halep la Tennis Channel.

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numărul 3, s-a calificat în turul al doilea al French Open, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, pe australianca Ajla Tomljanovici, locul 47 WTA.

Pentru calificarea în turul al doilea, Halep va primi un cec de 87.000 de euro şi 70 de puncte WTA.

În faza următoare, Halep va evolua cu poloneza Magda Linette, locul 87 WTA.

Afla mai multe despre: haleproland garros 

viewscnt
Articole similare