Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri ale lui Mihai Costea: cât de posibil era un transfer la Dinamo şi cum vede confruntarea dintre FC U Craiova şi FCSB

Dezvăluiri ale lui Mihai Costea: cât de posibil era un transfer la Dinamo şi cum vede confruntarea dintre FC U Craiova şi FCSB

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova va primi vizita FCSB-ului în a noua etapă a Ligii 1. Înaintea duelului fostelor sale echipe, Mihai Costea a vorbit despre partidă.

FCSB va face vizita la Craiova pentru a juca cu FC U, sâmbătă seara, de la ora 20:00. Înaintea confruntării directe, Mihai Costea, fotbalis trecut pe la ambele echipe, a prefaţat duelul. Atacantul a dezvăluit ce mare atuu vede la formaţia lui Becali şi ce impresie i-a lăsat Craiova lui Mutu. În plus, atacantul a vorbit şi despre viitorul său, fiind liber de contract după despărţirea de Chindia.

Dezvăluiri ale lui Mihai Costea

Sunt bine. Aştept oferte din zona Golfului, dar şi din Liga 1. Nu a fost nimic adevărat cu Dinamo. Nu am vorbit cu nimeni de acolo. Mă antrenez şi vom vedea. Sunt la Bucureşti. O să văd meciul (n.r. dintre FC U şi FCSB) la televizor.  Am fost la Steaua (n.r. FCSB) – Dinamo pe stadion.

La Craiova s-au băgat mulţi bani, s-au adus mulţi jucători străini şi până se acomodează e nevoie de timp. Au jucat un fotbal frumos şi în multe meciuri au pierdut nemeritat. Puteau să aibă mai multe puncte. Nu ştiu ce s-a întâmplă acolo şi dacă postul lui Adrian Mutu e în pericol.

E un antrenor tânăr, foarte bun şi care a demonstrat şi la naţionala de tineret. Va avea o carieră foarte bună în antrenorat, cum a avut şi ca jucător. Se pot bate la play-off. Important e să lege două-trei victorii şi o să joace cu un alt moral şi cine ştie, pot spera.

Ultimele rezultate însă nu au foarte bune şi e greu de crezut în momentul de faţă. Dar se pot schimba lucrurile. Budescu, Keşeru şi Vali Gheorghe sunt transferuri foarte bune. Nu l-am prins pe Keşeru, dar am jucat cu Budescu la tineret la Craiova şi îl ştiu foarte bine.

Steaua (n.r. FCSB) e mai mult mai puternică prin aducerea celor trei. Dacă are rezultate şi echipa merge bine, eu nu cred că se va băga Gigi Becali. Edi Iordănescu era foarte implicat şi când era antrenor secund. Tot timpul. Cunoaşte foarte mult fotbal şi va ajunge un antrenor foarte mare.

E normal să se sfătuiască şi cu Anghel Iordănescu. Sunt familie. Am învăţat multe lucruri de la el. E un om minunat şi îl apreciez foarte mult. Am învăţat enorm de la el. Ar fi cazul să câştige campionatul pentru că a trecut foarte mult timp. La Steaua (n.r. FCSB) se vrea campionatul.

E o diferenţă mare de CFR Cluj, dar o să înjumătăţească punctele. Dacă o să se apropie până la finalul play-off-ului o să aibă şanse. Un mare atuu e Edi Iordănescu şi echipa. Coman şi Tănăse sunt doi jucători foarte importanţi pentru Steaua în momentul de faţă şi contează mult absenţele lor.

O să îi înlocuiască cei veniţi, care au făcut o partidă foarte bună cu Dinamo, cu un scor foarte mare şi au un moral foarte bun acum. Orice echipă care leagă două-trei victorii joacă altfel! Când sunt rezultate slabe la echipele mari se simte clar şi în jocul fiecăruia.

Când joci la Steaua (n.r. FCSB) nu ai voie să te relaxezi nici după 6-0. Nu cred că se va întâmpla asta, mai ales că e Edi acolo. Dacă pierd acum, rezultatul cu Dinamo se uită. Nu mai înseamnă nimic! Sunt sigur că va fi un meci foarte frumos.

Şi Edi şi Adi sunt antrenori care joacă un fotbal frumos şi ofensiv. Va fi spectaculos. Mie mi-a plăcut de la Craiova Juan Bauza, mijlocaşul venit de la Csikszereda, care a marcat în prima etapă cu CFR Cluj şi a dat pasă de gol apoi cu Dinamo. Dar e accidentat acum. E un jucător bun şi mi-a ieşit în evidenţă. E decar.

În rest au forţă prin grup. La Steaua (n.r. FCSB) sunt foarte mulţi jucători cu calităţi individuale. Mulţi jucători buni. Octavian Popescu e un copil bun cu multe calităţi. Dacă o ţine aşa o să ajungă departe. După ultimele rezultate aş spune că o să câştige Steaua (n.r. FCSB), dar Craiova poate compensa cu ambiţie, joacă acasă şi va fi o atmosferă incredibilă pe stadion.

Mi-aş dori să mă întorc la Craiova. Sunt prieten cu Adiţă şi îl respect pe tatăl lui. Au făcut lucruri mari pentru fotbalul românesc şi au băgat foarte mulţi bani. Au luat-o de la zero şi au revenit din nou. Tot respectul. Sper să aibă succes şi să ajungă acolo unde îşi doresc.

Suporterilor Craiovei şi Stelei (n.r. FCSB-ului) le transmit să susţină echipa şi în momentele grele şi să fie aproape de ei pe stadion pentru a face performanţă. Sunt două cluburi importante pentru mine, unde am trăit momente frumoase. La Craiova m-am format ca om şi jucător şi la Steaua am făcut performanţe”, a declarat Mihai Costea, pentru FANATIK.

Afla mai multe despre: mihai costeafcsbfc u craiovacraiova fcsb 

viewscnt
Articole similare