Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri bombă ale lui Ionuţ Negoiţă: ”Steaua caută finanţator, un privat. Mi s-a zis: 'Nu vrei să vii la noi?'”

Dezvăluiri bombă ale lui Ionuţ Negoiţă: ”Steaua caută finanţator, un privat. Mi s-a zis: 'Nu vrei să vii la noi?'”

Dinamo București

Comentarii

Retras din fotbal, de la Dinamo, de aproximativ un an, Ionuţ Negoiţă a dezvăluit că a avut o ofertă de a reveni în sport, chiar la marea rivală, Steaua.

Ionuţ Negoiţă a plecat de la Dinamo în august 2020, când i-a cedat pachetul majoritar de acţiuni lui Pablo Cortacero. După opt ani în care a condus clubul, perioadă în care ”câinii” au reuşit să câştige doar o Cupă a Ligii, omul de afaceri a ales să renunţe la stresul cauzat de conducerea unui club.

Pentru Dinamo, care mai trecuse prin probleme financiare şi sub conducerea lui Negoiţă, o perioadă şi mai dezastruoasă a început, iar ”câinii” sunt printre favoriţii la retrogradare în actuala stagiune. Deşi a plecat de la echipă, fostul acţionar a rămas un suporter al ”roş-albilor”. Astfel, când lui Negoiţă i s-a propus să se implice la rivala Steaua, acesta a refuzat vehement oferta.

Dezvăluiri bombă ale lui Ionuţ Negoiţă

”Mi s-a spus că cei de la Steaua caută finanţator, au nevoie de un privat. Un prieten stelist mi-a zis, mai în glumă, mai în serios: 'Nu vrei să vii la noi?'. 'N-am cum, exclus', am răspuns. Afectiv, nu m-aş vedea niciodată la meciurile Stelei sau să investesc în Steaua. N-am nicio legătură, de fapt, am o adversitate firească faţă de Steaua, ca dinamovist!”, a declarat Ionuţ Negoiţă, pentru GSP.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştidinamoionuţ negoiţă 

viewscnt
Articole similare