Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluiri-BOMBĂ! Negocieri între Gigi Becali şi antrenorul dorit la FCSB: a cerut doi fotbalişti de la CFR Cluj

Dezvăluiri-BOMBĂ! Negocieri între Gigi Becali şi antrenorul dorit la FCSB: a cerut doi fotbalişti de la CFR Cluj

Liga 1

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a lovit de multe refuzuri în ultimii ani din partea antrenorilor cu care a discutat. Printre cei care l-au refuzat s-a numărat şi Dan Alexa, pe finalul anului 2018, înainte de banca tehnică să fie preluată de Mihai Teja.

Gigi Becali, negocieri cu Dan Alexa pentru a veni la FCSB. Mihai Stoica, găsit "ţap ispăşitor"

FCSB nu a mai cucerit titlul în Liga 1 din 2015, iar din acel moment Gigi Becali a schimbat antrenor după antrenor. Dan Alexa a fost pe lista FCSB pe finalul lui 2018, dar antrenorul a refuzat, din cauza implicării lui Mihai Stoica la echipă. 

În plus, "Chirurgul" dorea să-i aducă la actuala vicecampioană a României pe fotbaliştii lui CFR Cluj, Djokovic şi Vinicius: „În discuţia pe care am avut-o cu dânsul, cred că 3-4 ore, surprinzător, înţelegea foarte bine fotbalul. Spunea de ce încearcă să dea sfaturi şi să se bage pentru că i se părea că lucrurile nu merg, pentru că e singurul care a scos bani din fotbal. Nu dă niciodată o libertate totală unui manager şi unui antrenor, pentru că el pe reţeta lui a făcut bani. Dar părea foarte OK, după 4 ore mi s-a părut că este un om care înţelege foarte bine fotbalul. M-a întrebat ce jucător aş vrea să aduc la FCSB".

I-am zis că sunt doi: Djokovic şi cu Vinicius. Pentru că, din punctul meu de vedere, aveţi un mijloc foarte „soft” (n.r. - moale), iar bătăliile se câştigă la mijloc şi Vinicius, din punctul meu de vedere, e cel mai bun fundaş central din România. Oferă, de departe, cele mai bune condiţii din România. Este păcat că nu reuşeşte să înţeleagă că ceea ce face este împotriva lui. El trebuie să înţeleagă că îi trebuie un antrenor cu anvergură, care presupun că duce altfel şi discuţiile cu el”, a dezvăluit Dan Alexa la Look Plus.

  • Dan Alexa e liber de contract după despărţirea de Astra Giurgiu, în octombrie 2019. 

Dan Alexa, despre Mihai Stoica

Pe finalul anului 2018, Dan Alexa a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre Gigi Becali şi Mihai Stoica: „Eu am avut două condiţii: dialog direct cu dânsul, fără MM, fără intermediari, şi să fiu şef total în vestiar. Adică, dacă vreau să dau afară, dacă sunt nemulţumit de un jucător, să pot să iau decizia fără intervenţia lui. A spus că nu e niciun fel de problemă cu MM, că voi discuta direct cu el. Sigur, Gigi ţine foarte mult la MM, îi leagă foarte multe. Nu e un capăt de ţară pentru mine! Atunci când te cheamă Steaua, e greu să nu te duci la negocieri. Mi-am spus punctul de vedere, dânsul mi-a spus ce-şi doreşte şi cam asta a fost.

Dică este antrenorul inventat de MM, nu? Dacă eu am încredere în tine şi la mijlocul drumului, când ţi-e greu, te las, eu cum să repet greşelile lui? Nu-mi place să am intermediar când vorbesc cu patronul, aşa e şi la Călăraşi acum, vorbesc direct cu patronul. Sincer, e o problemă de principiu, dar, dacă era un om în care să am încredere, nu ar fi fost o problemă. De-a lungul timpului, este un om cu un statut la Steaua, ştiam că nu mă vrea…Şi atunci de ce să-mi complic viaţa de la început? Lucrurile au fost clare, MM nu mă voia sub nicio formă„, a declarat Alexa pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe