Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE ale arbitrului Radu Petrescu: "Am avut o tumoare pe creier de dimensiunea unei mandarine!"

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE ale arbitrului Radu Petrescu: "Am avut o tumoare pe creier de dimensiunea unei mandarine!"

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul Radu Petrescu a luat o pauză pentru o operaţie pe creier. Acum, când aşteaptă noi delegări, povesteşte amănunte din experienţa teribilă a bolii care a apărut brusc şi i-a pus viaţa în pericol

"Mi s-a făcut o tomografie la Bagdasar, la spital. Îl cunoşteam cât de cât pe medic. Când a apărut cu rezultatul analizelor mi-am dat seama după faţa lui că era nasol. M-a întrebat "Suntem bărbaţi?". "Da, nu vreau să ne ascundem". "OK, stai jos". Da, "Ai o tumoare pe creierul mic". Era într-o zi de vineri. Eu l-am întrebat ce presupune şi el a spus că trebuie operaţie. Dar n-a zis "Acum, mâine!". "Atunci, o să mai vin săptămâna viitoare", i-am spus eu. Doctorul a reacţionat imediat: "Cum adică să mai vii săptămâna viitoare? Eu te-aş ţine de acum! E o chestiune oarecum urgentă, nu permite întârziere!". I-am cerut un timp să mă gândesc. Mă luase ca din oală. Eu venisem la spital crezând că-mi recomandă un Nurofen şi-mi zicea că am o tumoare pe creier! Dacă nu aş fi fost atunci la control, acum nu mai eram aici" a precizat Radu Petrescu într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Cel mai greu moment a fost însă abia după operaţie. "Mi-a fost foarte greu pentru că eu nu ştiam dacă era benignă sau malignă. N-am ştiut nici după operaţie, o perioadă. Au luat... Nu ştiu cum se zice... Au luat o mostră, pe înţelesul nostru, şi au trimis-o la analize. Atunci a fost greu, îmi făceam tot felul de gânduri. La o săptămână după operaţie am aflat că era benignă tumoarea. Dacă era malignă tumoarea, asta ar fi însemnat chimioterapie... Şi, oricum, să ai cancer... Am făcut un RMN la patru luni şi trebuie să mai fac la un an, probabil în iulie ar fi. După primul RMN mi-au zis să stau liniştit, că nu e niciun risc de recidivă. N-am nicio restricţie! Am voie orice, nu mi s-a interzis nimic!" a mai precizat arbitrul.

Afla mai multe despre: radu petrescuoperatietumoarecreierproblemesanatate 

viewscnt
Articole similare