Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri de ultimă oră: Florin Andone, BLOCAT în Premier League! Ce s-a întâmplat în ultima zi a perioadei de transferuri

Dezvăluiri de ultimă oră: Florin Andone, BLOCAT în Premier League! Ce s-a întâmplat în ultima zi a perioadei de transferurigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Finalul perioadei de transferuri din ianuarie i-ar fi putut aduce un nou transfer românului Florin Andone, de la Brighton. Acesta a fost dorit de Fenerbahce, iar echipa românului ar fi fost de acord cu transferul în Turcia, însă mutarea a picat în ultima clipă.

Presa din Turcia oferă astăzi informaţii cu privire la transferul lui Florin Andone la Fenerbahce, precizând că mutarea are şanse să se realizeze în vară, dar şi care a fost motivul pentru care negocierile au picat.

Andone, blocat de Slimani

Fenerbahce îl dorea pe Florin Andone pentru a-l înlocui pe algerianul Islam Slimani, adus în vara lui 2018 de la Leicester City, sub formă de împrumut. Slimani nu s-a adaptat foarte bine în Turcia şi a fost în negocieri cu Betis Sevilla pentru o trecere în La Liga, tot sub formă de împrumut.

Conform cotidianului Akşam, mutarea părea ca şi făcută, moment în care Fener a demarat discuţiile pentru aducerea lui Florin Andone. Slimani nu s-a înţeles însă cu oficialii lui Betis, iar internaţionalul român a rămas la Brighton, cel puţin până în vară.



Transferul la Fener ar reprezenta pentru Florin Andone un pas în spate la prima vedere, în condiţiile în care acum are şansa să joace în cel mai bun campionat al lumii. Totuşi, Andone ar încasa un salariu mai mare la Fenerbahce şi ar avea şansa să joace constant, ceea ce la Brighton nu se întâmplă, românul fiind considerat rezerva golgheterului Glen Murray.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare