Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre ce se întâmplă cu Dan Petrescu: "Imaginaţi-vă un om cu atâta energie şi cu dorinţă de muncă să stea închis. Era foarte obosit"

Dezvăluiri despre ce se întâmplă cu Dan Petrescu: "Imaginaţi-vă un om cu atâta energie şi cu dorinţă de muncă să stea închis. Era foarte obosit"

CFR Cluj

Comentarii

Secundul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, Valeriu Bordeanu, a oferit ultimele detalii despre Dan Petrescu, cel care nu va mai sta pe banca tehnică în acest sezon, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

CFR Cluj a anunţat, marţi, că testele de COVID-19 efectuate la Bucureşti au arătat rezultate fals-pozitive, iar campionii au reuşit să alcătuiască un "prim 11" pentru meciul câştugat cu FC Botoşani, scor 1-0, pe teren propriu. 

Totuşi, jucătorii nu vor avea parte de indicaţiile lui Dan Petrescu în cele mai importante meciuri, fiind sub supraveghere medicală: "Acest final de campionat se împarte în 3 episoade: primul a fost astăzi, am câştigat foarte greu, cu multă dăruire, cu multă muncă, cu mult stres, dar e un pas înainte.

Din momentul în care el a fost internat, am ţinut legătura zilnic, mereu am vorbit la telefon, ne-am consultat. Starea lui de sănătate e bună, dar imaginaţi-vă un om cu atâta energie şi cu dorinţă de muncă să stea închis într-o cameră de spital, într-o rezervă de spital... E foarte greu. Am vorbit acum, după meci, cu el şi era foarte obosit. A trăit meciul cu intensitate mare. O parte dintre jucători şi membri din staff sunt în spital, o parte în izolare, nu mai ştim exact unde sunt", a declarat Valeriu Bordeanu.  

Vineri, CFR Cluj va juca, în deplasare, cu FCSB, un meci care o poate menţine în lupta pentru titlu: "Un meci foarte greu. Chiar vorbeam cu Mister şi poate adoptăm o altă strategie, să mai rotim jucători, pentru că foarte puţine zile, multe meciuri. Va fi un meci foarte dificil, dar noi vom merge după toate cele trei puncte, pentru că altă soluţie n-avem", a mai spus secundul lui Dan Petrescu. 

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare