Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre primele meciuri ale lui Contra ca antrenor: "Cred că asta va face şi acum"

Dezvăluiri despre primele meciuri ale lui Contra ca antrenor: "Cred că asta va face şi acum"
Comentarii

Dan Alexa a fost coleg la Poli Timişoara cu Cosmin Contra şi a povestit cum se comporta actualul selecţioner la începutul carierei de antrenor.

"Eu îl cunosc. Practic prima lui echipă antrenată a fost Timişoara. Eram pe teren. Îmi aduc şi acum aminte meciul şi totuşi într-un timp scurt a ajuns selecţioner. E meritul doar al lui, mă bucur pentru el.

În primul rând era un lider în vestiar. Era un nume fantastic. Îl respectam pentru felul lui de a fi şi momentul de care îmi aduc aminte când l-a pus antrenor a avut si sprijinul nostru foarte mare. În momentul ăla am păstrat distanţa.

În primul rând ne-a câştigat pentru că e un băiat corect. Aveam şi echipă bună în perioada aceea şi a avut rezultate bune. Apoi a plecat in iarnă, pentru că a fost scandalul cu Marian Iancu.

A făcut o atmosferă foarte bună. Cosmin se pricepe bine la asta. Dă încredere jucătorilor, face jucătorii să aibă încredere în el. Cred că asta va face şi acum", a declarat Alexa la Telekom Sport.

Contra a debutat ca antrenor la Timişoara în septembrie 2010, într-un meci cu Sportul. I-a antrenat pe bănăţeni doar 11 meciuri, fără a fi învins.

Afla mai multe despre: dan alexacosmin contratimisoaraselectionerantrenor 

viewscnt
Articole similare