Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre Răuţă: "Mi s-a spus că de două zile simte o durere în piept. Am băgat o rugăciune". Mircea Rednic oferă ultimele detalii după Dinamo - Rapid 1-1

Dezvăluiri despre Răuţă: "Mi s-a spus că de două zile simte o durere în piept. Am băgat o rugăciune". Mircea Rednic oferă ultimele detalii după Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a oferit detalii despre mijlocaşul Alexandru Răuţă, care s-a prăbuşit pe gazon, în meciul cu Rapid. "Puriul" şi-a lăudat fotbaliştii după remiza cu rivala.

Mircea Rednic, despre Alexandru Răuţă: "Am băgat o rugăciune repede"

Dinamo a fost aproape de prima victorie de la revenirea lui Mircea Rednic, care nu a dat vina pe jucătorii săi: "N-am cum să-i cert pe băieţii ăştia, fac eforturi mari. Noi îi înjurăm, îi certăm. Nu se poate. Ei fac eforturi mari, nu e vina lor. Aţi văzut ce eforturi fac, aţi văzut ce meci a fost. Şi aţi văzut ce goluri am luat, numai în vinclu. N-am gestionat bine ultimul minut, nici la Mediaş, nici aici. Pierzi puncte ca azi şi nu meritam. 

Jumătate dintre ai noştri au venit acum o lună. Vreau să-i felicit. A fost un meci frumos, cu ocazii, puteam da al doilea gol, am avut ocazii. Păcat că am fost surprinşi şi am fost descoperiţi la faza aia. Jucătorii care vin, vin până în iarnă şi din iarnă vedem dacă prelungim, există opţiunea asta", a declarat antrenorul lui Dinamo.  

Alex Răuţă a fost urcat în ambulanţă, după ce s-a prăbuşit la mijlocul terenului, iar Telekom Sport a aflat care e starea de sănătate a jucătorului

"Da, ne-am speriat cu Răuţă. Am băgat o rugăciune repede. Nu l-a lovit nimeni şi a căzut. Mi s-a spus că de două zile simte o durere în piept. E profesionist, bagă capul în minge. S-a văzut că, atunci când am ieşit, am pierdut mijlocul"

Dinamo - Rapid 1-1, în Liga 1

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1. În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. 

Telekom Sport a aflat primele informaţii despre starea de sănătate a mijlocaşului gazdelor, care a primit o perfuzie în ambulanţă. 

FC Rapid ocupă locul 6 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoalexandru rauta 

viewscnt
Articole similare