Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre transferul lui Andrei Dumiter la FCSB! De ce a fost lăsat atacantul să plece: ”Am considerat că aşa este fair play”

Dezvăluiri despre transferul lui Andrei Dumiter la FCSB! De ce a fost lăsat atacantul să plece: ”Am considerat că aşa este fair play”

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Dumiter şi-a completat transferul la FCSB, după ce refuzase iniţial mutarea, simţindu-se nepregătit încă.

Interesul lui Gigi Becali pentru Andrei Dumiter era cunoscut din urmă cu săptămâni bune. Latifundiarul îi dorea pe acesta şi Branislav Ninaj de la Sepsi, însă niciuna dintre mutări nu s-a mai materializat. Pe postul de fundaş central, finanţatorul FCSB-ului îl adusese pe Vucur, iar în atac, pe Ondrasek.

Însă, săptămânile au trecut, iar noul vârf ceh a dezamăgit major la debut. Astfel, Becali a depus din nou o ofertă pentru Dumiter, care a acceptat de această dată. Jucătorul susţinea iniţial că nu este pregătit să facă pasul, mai ales nevăzând mari şanse de a prinde echipa ca titular.

Dezvăluiri despre transferul lui Andrei Dumiter la FCSB!

Dar tânărul atacant s-a răzgândit şi a ajuns la FCSB, pentru 350 de mii de euro. Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a explicat de ce clubul a fost dispus să renunţe la Dumiter şi a recunoscut că suma de transfer nu este una rea pentru un club de statura lui Sepsi.

Am discutat cu Leo Grozavu şi a spus că avem 3 atacanţi şi din cauza reglementărilor de la LPF, suntem cu doi jucători în plus. Îi avem pe Chunchunkov şi Damaşcan şi ar fi avut o şansă mai mică să joace. Am considerat că aşa este fair play, să-l lăsăm să plece. În plus 350.000 de euro este o sumă frumoasă pentru un club ca Sepsi, trebuie să recunoaştem”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

 "Am avut timp să stau să reflectez asupra carierei mele şi cred că am luat cea mai bună decizie, să rămân la Sfântu Gheorghe şi să încep să-mi construiesc cariera cu adevărat. Mi-am dorit să rămân la Sfântu Gheorghe şi asta fost cel mai important pentru mine, a fost decizia luată cu oamenii din jurul meu şi cred că e cea mai bună opţiune.

În ultimul moment m-am răzgândit, era să mă duc, dar stând bine şi analizând situaţia cu familia, am luat decizia să rămân la Sfântu Gheorghe. Pe cinci ani era contractul, era o perioadă îndelungată, dar înainte să refuz, nici n-am văzut contractul, adică am refuzat înainte să văd contractul.

Nu mă interesează banii, eu vreau să-mi construiesc cariera şi cred că cel mai bun mediu este aici. Prioritar pentru mine e să ajung afară, acolo e fotbalul adevărat, acolo îmi doresc să ajung. Visez să ajung în unul dintre primele cinci campionate şi, dacă se poate, mi-aş dori să ajung la o echipă din La Liga”, declara Dumiter în urmă cu o lună, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sepsi sf. gheorgheandrei dumiterfcsbdumiter fcsbliga 1transfer dumiter 

viewscnt
Articole similare