Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din cadrul CSA Steaua! Ce sumă halucinantă a încasat clubul din vânzarea biletelor la evenimentele sportive de pe noua arenă

Dezvăluiri din cadrul CSA Steaua! Ce sumă halucinantă a încasat clubul din vânzarea biletelor la evenimentele sportive de pe noua arenă

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a dezvăluit ce fel de sume a încasat în ultimele luni, din vânzările de bilete la evenimente sportive ţinute pe noul stadion.

Odată cu inaugurarea noii arene din Ghencea, CSA Steaua s-a făcut cu una dintre cele mai moderne ”case” din fotbalul românesc. Deşi se află în divizia secundă, de abia fiind promovată, şi nu are drept de accedere în prima ligă, clubul armatei dispune de unul dintre cele mai impresionante stadioane din România, chiar şi la capacitatea sa scăzută.

Conform prosport.ro, la meciul de rugby dintre Steaua şi U Cluj, clubul armatei a încasat doar 455 de lei din vânzarea biletelor. ”Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu a plătit deplasarea şi/sau cazarea echipei de rugby Universitatea Cluj pentru meciul din data de 24.09.2021.

La meciul de rugby , din vânzarea biletelor au fost încasaţi 455 lei”, a transmis comandantul CSA, Răzvan Ştefan Bichir, conform suresei citate. Însă, per total, din vânzările biletelor la toate evenimentele ţinute pe stadion, suma devine una greu de crezut.

Ce sumă halucinantă a încasat Steaua din vânzarea biletelor la evenimentele sportive de pe noua arenă

Tot conducătorul clubului armatei a fost cel care a făcut dezvăluirea. Din toate vânzările de bilete şi abonamente, din momentul în care s-a deschis arena şi până acum, Steaua a încasat o sumă de aproximativ 150.000 de euro.

Din vânzarea biletelor şi abonamentelor pentru toate evenimentele sportive desfăşurate pe stadionul Steaua, din momentul inaugurării şi până la această dată a fost încasată suma totală de 744.005,6 lei”, a transmis Bichir, pentru aceeaşi sursă.

După ce FCSB s-a interesat de închirierea noii arene din Ghencea, CSA a mutat rapid meciul de rugby împotriva lui U CLuj la Bucureşti, pentru a bloca fereastra de timp care convenea echipei lui Becali. Însă, întrebat de posibilitatea ca stadionul să fie pus la dispoziţia altor echipe, Bichir a dat de înţeles că ar fi puţin probabil, dar, teoretic, posibil.

Stadionul Steaua este utilizat cu prioritate de către echipele de fotbal şi rugby ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi de către echipele reprezentative ale României.

În funcţie de disponibilitatea arenei, ţinând cont de timpul necesar regenerării suprafeţei de joc dintre evenimente, în condiţii de deplină legalitate, aceasta poate fi pusă la dispoziţia altor solicitanţi/echipe”, a informat comandantul CSA.

Afla mai multe despre: steauacsa steauarăzvan bichir 

viewscnt
Articole similare