Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din cariera lui John Terry. A fost la un pas de o rivală a lui Chelsea, dar a refuzat un salariu COLOSAL

Dezvăluiri din cariera lui John Terry. A fost la un pas de o rivală a lui Chelsea, dar a refuzat un salariu COLOSAL

Premier League

Comentarii

John Terry şi-a încheiat cariera de fotbalist profesionist anul trecut, iar acum au început să apară dezvăluirile de când englezul era căpitanul lui Chelsea. În urma cu mai mulţi ani, Terry a refuzat o ofertă colosală de la o rivală a londonezilor.

În vara anului 2009, Manchester City l-a dorit extrem de mult pe John Terry, fiind la începutul perioadei de reconstrucţie. Şeicul Mansour era doar de un an la echipă atunci când s-a înţeles cu Chelsea pentru transferul fostului fundaş central. Mutarea însă s-a împotmolit când au început negocierile cu jucătorul. 

Căpitanul lui Chelsea a refuzat un salariu de 10 milioane de lire sterline pe an, o sumă colosală chiar şi pentru Anglia în acel an. Detaliile negocierii au fost confirmate chiar de fostul administrator delegat al lui City din acea perioadă, Gary Cook. 

Astfel, în loc să formeze un parteneriat cu Vincent Kompany, Terry a rămas la Chelsea, iar în sezonul 2011-2012 a reuşit să câştige Liga Campionilor alături de londonezi. 19 ani a petrecut Terry la Chelsea, la finalul carierei plecând în Championship, la Aston Villa, acolo unde este antrenor secund în acest moment. 

Afla mai multe despre: john terrychelseatradaretransferman city 

viewscnt
Articole similare