Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din puşcărie! Detalii de ultimă oră despre Cristi Borcea: "Glumeşte cu toată lumea şi vrea să mai facă copii" :))

Dezvăluiri din puşcărie! Detalii de ultimă oră despre Cristi Borcea: "Glumeşte cu toată lumea şi vrea să mai facă copii" :))

Fotbal

Comentarii

Cristian Borcea a ajuns din nou în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat pentru faptul că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Acesta se află în aceste momente într-o perioadă de carantină de 21 de zile, apoi urmează să fie tranferat la un peninteciar, cel mai probabil la Poarta Albă din judeţul Constanţa, acolo unde a fost închis şi după condamnarea din Dosarul Transferurilor.
 
"A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detaşat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toţi, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a şi glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii! Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul şi pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmaşilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unu cel puţin”, au povestit persoane de la închisoare pentru Click, care l-au văzut pe fostul om de afaceri.
 
Fostul acţionar al Dinamo Cristi Borcea s-a predat vineri dimineaţă la IPJ Ilfov, pentru a fi încarcerat ca urmare a condamnării sale la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în care au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu. El fusese eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, fiind la acel moment condamnat definitiv, din  2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători". 
 
 
 

Afla mai multe despre: cristi borceainchisoarearestatproblemepuscariedezvaluiri 

viewscnt
Articole similare