Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din spatele scenei de la CFR: ”Acolo altcineva comandă, nu Varga”. Cine ar fi decis înlocuirea lui Şumudică

Dezvăluiri din spatele scenei de la CFR: ”Acolo altcineva comandă, nu Varga”. Cine ar fi decis înlocuirea lui Şumudică

CFR Cluj

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a oferit detalii din spatele scenei de la CFR, unde nu patronul ar fi responsabil pentru unele dintre deciziile făcute la club.

CFR Cluj a intrat în atenţia publicului internaţional după scenele din urma meciului cu Steaua Roşie. Un jurnalist sârb a văzut bătăia de la stadion şi a filmat evenimentul, stupefiat de ce urmărea. Imaginile au fost împrăştiate în mediul online, iar clubul a fost nevoit să emită un comunicat prin care se distanţa de cele întâmplate.

Scandalul a venit în urma eliminării ruşinoase din Europa League, scor 1-6 la general, în faţa Stelei Roşii Belgrad, şi s-a soldat cu un val de demiteri. Marian Copilu şi Marius Şumudică au fost principalii vizaţi, însă mai multe schimbări structurale aveau să fie făcute la club.

În umra înlocuirii antrenorului, Dumitru Dragomir a dezvăluit câteva informaţii de necrezut. Fostul şef al LPF susţine că Nelu Varga nu este de fapt cel care a luat deciziile administrative ce au dus la demiteriile în masă de la CFR, ci anumiţi oameni politici.

Dezvăluiri din spatele scenei de la CFR

”Şi Petrescu şi Şumudică sunt antrenori mari. Acolo este altceva. Este o chestie politică, de oameni politici. Ştiu mai multe, dar tac. Se zice că nu Neluţu Varga este şef. Sunt doi-trei politicieni. Ei au fost deranjaţi de atitudinea lui Şumudică.

Acolo altcineva comandă, nu Varga. Dan Petrescu a avut rezultate acolo. Dar nici lui Şumudică nu poţi să îi zici nimic. Şumudică moare pe mâna lui, aşa cum s-a întâmplat”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargamarius şumudicădumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare