Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din Ştefan cel Mare! Motivul pentru care a plecat Dusan Uhrin de la Dinamo: ”A aşteptat întăriri, dar...” | EXCLUSIV

Dezvăluiri din Ştefan cel Mare! Motivul pentru care a plecat Dusan Uhrin de la Dinamo: ”A aşteptat întăriri, dar...” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin şi Dinamo s-au despărţit oficial vineri, după ce clubul nu şi-a putut respecta promisiunile faţă de tehnician.

Dusan Uhrin a fost salvatorul lui Dinamo în sezonul trecut, iar clubul spera că se va putea baza pe tehnicianul ceh în continuare. Însă, după ce acestuia i s-a promis că se vor aduce întăriri, niciun jucător nu a putut fi transferat de formaţia din Ştefan cel Mare, astfel că antrenorul a plecat.

Situaţia financiară precară de la Dinamo face încă o victimă şi este neclar cine va fi dispus să preia frâiele în Ştefan cel Mare, deşi Iuliu Mureşan dezvăluia că are câteva opţiuni, printre care şi Dario Bonetti.

Dezvăluiri din Ştefan cel Mare!

O sursă din tabăra ”câinilor” a detaliat pentru Telekom Sport motivul plecării lui Uhrin şi a dezvăluit situaţia incredibilă în care a ajuns echipa, neputând să legitimeze un jucător care se antrenează de luni bune cu Dinamo.

”Nu se ştie încă ce jucători o să vină pentru că încă a rămas valabilă interdicţia la transferuri. Dinamo nu poate să îl legitimeze nici pe Nică, care se antrenează de 3 luni cu ei... ce jucători să vină? Azi echipa mai are un antrenament, dupa amiază, iar mâine au liber.

Dusan le-a zis jucătorilor că pleacă din cauza faptului că a aşteptat întăriri, dar n-au venit. Aşa că în condiţiile acestea, Uhrin a plecat!” a dezvăluit o sursă apropiată clubului din Ştefan cel Mare, pentru Telekom Sport.

În plină insolvenţă, cu un lot incomplet şi fără antrenor, Dinamo se îndreaptă rapid spre un sezon dezastruos, iar Iuliu Mureşan va avea mult de muncă pentru a readuce echipa la gloria de altădată. Însă, până atunci, principalul obiectiv al clubului este ieşirea din insolvenţă şi, implicit, salvarea sa.

Dinamo mai are nouă zile până la începerea campionatului şi rămâne neclar dacă ”alb-roşii” vor fi capabili să trimită o echipă în teren. Mulţi fotbalişti au părăsit deja clubul, iar cei care au rămas sunt fie nepregătiţi, fie nu doresc să intre pe gazon până la încasarea salarilor.

Afla mai multe despre: dinamodinamo bucureştidusan uhrinplecare uhrinmotiv plecare uhrin 

viewscnt
Articole similare