Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din "tranşee"! Jucătorul lui PAOK care şi-a "blocat" patronul pe gazon face dezvăluiri: "Au fugit când au văzut pe telefoane că golul era valabil!"

Dezvăluiri din "tranşee"! Jucătorul lui PAOK care şi-a "blocat" patronul pe gazon face dezvăluiri: "Au fugit când au văzut pe telefoane că golul era valabil!"galerie foto

Campionate

Comentarii

Scandalul creat în jurul partidei PAOK - AEK Atena generează încă reacţii dure din tabăra formaţiei din Salonic, iar unul dintre fotbaliştii lui Răzvan Lucescu a vorbit deschis în presa din Grecia despre evenimentele din urmă cu aproape trei săptămâni.

Portughezul Vieirinha, unul dintre fotbaliştii care au încercat să-l convingă pe patronul echipei, Ivan Savvidis, să revină în tribune în momentul în care a intrat pe gazon, spune că starea de tensiune a fost mult amplificată de adversari, care în realitate nu se temeau pentru integritatea lor, aşa cum au susţinut ulterior.

  • Campionatul din Grecia va fi reluat în acest weekend, însă comisiile abilitate nu au luat încă o decizie în privinţa partidei PAOK - AEK Atena.

Iată câteva dintre afirmaţiile făcute de elevul lui Răzvan Lucescu în presa din Grecia:

"Jucătorii lui AEK spuneau că vor să joace cele cinci minute rămase din joc pentru că ştiau că golul a fost anulat. Ştiţi de ce nu au mai ieşit? Pentru că au văzut video-ul cu golul pe telefoanele mobile, au văzut că a fost valabil. Simoes (n.r. - Andre Simoes, fotbalist la AEK Atena) a spus în presa din Portugalia că le era frică să mai iasă. Dacă nu ştii ce a fost pe teren, ai putea crede că au fost să lupte în Siria. Nimănui nu îi era frică!



A ieşit (n.r. arbtrul)  din cabină şi ne-a spus să ieşim la joc. Stadionul era gol, iar domnii din Atena nu voiau să plece. Însă după ce au văzut pe telefoanele mobile faza golului au dispărut. Se laudă că sunt cei mai buni, de ce nu au ieşit să joace dacă sunt cei mai buni?"
, a declarat Vieirinha pentru publicaţai FORZA, conform ProSport.

Vieirinha a explicat şi de ce a încercat să-şi convingă patronul să iasă de pe teren:  "În clipa aia toţi voiam să protejăm echipa. Am făcut asta pentru că am simţit că e mai bine să rămânem pe teren şi să luptăm până la final. Am făcut asta pentru că băieţii voiau să joace şi să câştige. Pe teren, nu la comisii. Şi preşedintele are acelaşi lucru în minte, indiferent de ce vor ei să arate cu poza aceea în care apare arma. Suntem cei mai buni pe teren, dar suntem inculpaţi".

Afla mai multe despre: vieirinhapaokaek atenascandal greciadecizie grecia 

viewscnt
Articole similare