Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiar după plecarea lui Adi Mutu de la Rapid: „Eram foarte apropiaţi şi ne-a afectat!”

Dezvăluiri din vestiar după plecarea lui Adi Mutu de la Rapid: „Eram foarte apropiaţi şi ne-a afectat!”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid chiar înainte de startul actualului sezon.

Dezvăluiri din vestiar după decizia lui Adi Mutu de a pleca de la Rapid: „Eram foarte apropiaţi şi ne-a afectat!”

Deşi Mutu a pregătit echipa în pauza de vară, oferta foarte bună primită de la Neftchi Baku l-a făcut pe tehnician să plece de la Rapid. Virgil Drăghia, unul dintre veteranii clubului din Giuleşti a rememorat acel moment şi a recunoscut că plecarea nu a picat bine în vestiarul Rapidului.

„Îţi dai seama că am stat şi am lucrat atâta timp cu el. Eram apropiaţi ca grup şi ne-a afectat oarecum, dar a plecat la mai bine. Noi i-am respectat decizia. A venit, şi-a făcut treaba, şi-a îndeplinit obiectivele.

În acea perioadă am fost un grup la fel de unit şi la fel de puternic cu staff-ul pe care l-a avut. A fost totul ok şi profesional. Nu avem ce să-i reproşăm, aşa este în fotbal până la urmă.

A fost totul pe repede înainte. Nu prea am apucat să discutăm, dar aşa este în fotbal. Antrenorii vin şi pleacă, jucătorii la fel”, a spus Virgil Drăghia, potrivit Fanatik.

Ofertă primită de Rapid pentru Horaţiu Moldovan! Suma importantă propusă de un club de tradiţie din vestul Europei

Rapid a primit o ofertă pentru internaţionalul român, Horaţiu Moldovan, astfel că giuleştenii pot rămâne acum fără titularul dintre buturi în această iarnă.

"Dacă va veni o ofertă foarte bună în această iarnă, mă pot gândi să fac pasul afară", a declarat portarul Rapidului la finalul remizei cu Farul, de la Ovidiu, scor 0-0.

Moldovan a atras interes din partea unui club de tradiţie al unui campionat din vestul Europei.

Basel, fosta campioană a Elveţiei este dispusă să platească suma de 800.000 de euro, clauza de reziliere a lui Moldovan, în această iarnă, anunţă GSP.

Salariul său ar fi pe măsura sumei pe care ar plăti-o elveţienii de la Basel, aproximativ 50.000 de euro pe lună ar încasa Horaţiu Moldovan.

Basel este pe locul 11 în Elveţia, penultimul loc al clasamentului. Fosta campioană a strâns doar 18 puncte din 18 partide.

Variantele Rapidiştilor pentru poziţia de portar ar rămâne Virgil Drăghia (33 de ani) şi George Ungureanu (16 ani).

Rapidiştii şi-au trecut pe listă numele unui portar de perspectivă din campionatul Albaniei, Mustafe Abdullahu (19 ani), de la KF Tirana, aceeaşi echipă de la care a fost adus kosovarul Florent Hasani.

În acest sezon, Horaţiu Moldovan a fost titular în toate meciurile Rapidului în Superliga. Portarul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a închis poarta în aproape jumătate din partidele disputate, în nouă meciuri, rapidiştii au scăpat fără gol încasat.

Afla mai multe despre: virgil draghiaadrian muturapid 

viewscnt
Articole similare