Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiar. "Nici Ancelotti nu a ajuns la nivelul său. Unde este Sarri, este şi fum"

Dezvăluiri din vestiar. "Nici Ancelotti nu a ajuns la nivelul său. Unde este Sarri, este şi fum"galerie foto

Chelsea

Comentarii

După un an pe banca lui Chelsea, presa din Anglia i-a făcut portretul lui Maurizio Sarri. Italianul de 60 de ani este considerat un antrenor atipic, ursuz, ciudat şi greu de înţeles pentru fotbaliştii din Anglia.

Sarri şi-a îndeplinit obiectivele în primul său sezon pe banca lui Chelsea. A calificat echipa în grupele Ligii Campionilor şi a câştigat Europa League. Performanţe bune, dar umbrite de comportamentul său. 

Unde e Sarri, e şi fum

Chelsea a mai avut manageri fumători în epoca modernă, dar niciunul dintre ei nu s-a ridicat la nivelul său. Gianluca Vialli, Roberto di Matteo şi Ancelotti fumează, dar Sarri i-a suprins pe jucători şi pe cei din conducere cu viciul său. Fie că era pe terenul de antrenament sau în birou, Sarii trăgea din ţigară. 

Nu îi plac sarcinile media

Chelsea a fost sancţionată de conducerea Premier League din cauză că Sarri a ignorat sau nu a respectat orele când trebuia să dea interviuri sau să susţină conferinţele de presă. Cea mai evidentă abatere a fost după înfrângerea (0-4) cu Bournemouth, când a ţinut o şedinţă în vestiar timp de o oră, şi nu a mai ţinut cont de cei care îl aşteaptau să dea declaraţii, deşi flash interviurile şi conferinţele de presă sunt trecute în contractele încheiate cu televiziunile. 

Este glumeţ şi spontan

Sarri a fost întrebat dacă a încercat să se lase de fumat. " M-am lăsat pentru câteva ore, dar a trebuit să revin la antrenamente şi m-am reapucat", a fost iluzia italianului faţă de lupta crâncenă din Premier League. 

Este superstiţios

Sarri nu aplaudă fanii echipei sale la meciurile din deplasare, pentru că una dintre superstiţiile sale este să nu calce pe teren. La antrenamente, unele exerciţii nu le schimbă niciodată. La Chelsea, a folosit aceeaşi jucători în exerciţiile opt contra opt, ceea ce a făcut ca Victor Moses să fie lăsat pe dinafară şi să fie obligat să se antreneze separat cu unul dintre preparatorii fizici. 

Este încăpăţânat

A schimbat orele şedinţelor de pregătire. În Anglia, este o obişnuinţă ca antrenamentele să aibă loc în prima parte a zilei. Sarri le-a mutat după amiaza, iar foitbaliştii căsătoriţi şi cei cu copii au fost nemulţumiţi, pentru că au petrecut mai puţin timp cu familiile. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sarrichelseasuperstitiosfumeaza 

viewscnt
Articole similare