Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiarul CFR-ului! Credeau fotbaliştii clujeni că Dan Petrescu avea să plece la naţională? ”E un plus că a rămas” | EXCLUSIV

Dezvăluiri din vestiarul CFR-ului! Credeau fotbaliştii clujeni că Dan Petrescu avea să plece la naţională? ”E un plus că a rămas” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost la un pas de echipa naţională, refuzând în ultimul moment oferta primită de la FRF.

După refuzurile primite din partea lui Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, opţiuni ce nu au fost vreodată viabile de fapt pentru naţională, şefii de la FRF s-au reorientat către Dan Petrescu.

”Bursucul” este de departe cel mai de succes antrenor din Liga 1 din ultimii patru ani şi nici nu reprezenta prima opţiune a federaţiei.

După ce a afirmat că nici nu va discuta despre preluarea postului lui Rădoi până la încheierea anului alături de CFR, au apărut diverse indicii cum că Petrescu îşi dăduse deja acordul să fie selecţioner.

Însă, când a venit termenul limită pentru răspunsul său, ”Bursucul” nu a mai preluat naţionala, iar căutările celor de la FRF au continuat.

MM Stoica dezvăluise că Petrescu îi spusese lui Giovanni Becali că avea să devină selecţioner, dar, în final, ”Bursucul” a preferat să rămână în Gruia.

Credeau fotbaliştii CFR-ului că Dan Petrescu avea să plece la naţională?

Iar, chiar şi când părea sigur că antrenorul CFR-ului are să plece la naţională, jucătorii nu sesizau nicio diferenţă la tehnicianul lor.

Cristi Bălgrădean a dezvăluit că fotbaliştii clujeni nu ştiau că ”Bursucul” ar fi trebuit să plece la naţională şi că atmosfera în vestiar şi la antrenamente era exact aceeaşi ca de obicei.

În plus, portarul de 33 de ani a punctat că CFR are un mare atu în lupta pentru titlu graţie decizie luate de Petrescu.

Nu ştiam (n.r. că ar pleca la naţională), Dan Petrescu e un antrenor profesionist care şi-a făcut în fiecare zi treaba sută la sută.

Pentru noi, CFR, e un plus că a rămas la Cluj şi avem încă o şansă în plus să câştigăm campionatul. Dacă Dan Petrescu se hotăra să plece la naţională, îi doream baftă, sănătate şi asta e.

Nu a lăsat niciun moment impresia că pleacă, a fost in fiecare zi sută la sută. Dacă o să fiu convocat, o să merg cu placere, dacă nu, nu e nicio problemă”, a declarat Cristi Bălgrădean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare