Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiarul Craiovei: „Altă motivaţie. La noi în Oltenia e foc dacă nu luăm trofee”

Dezvăluiri din vestiarul Craiovei: „Altă motivaţie. La noi în Oltenia e foc dacă nu luăm trofee”

Superliga

Comentarii

Alexandru Băluţă (27 de ani) a vorbit despre fosta echipă, Universitatea Craiova, şi despre venirea antrenorului grec, Marinos Ouzounidis, în Bănie.

Băluţă, fiind şi născut la Craiova, are încă o legătură puternică cu echipa din Bănie. Mijlocaşul, legitimat la Akademia Puskas, vorbeşte săptămânal cu foştii colegi, care i-au mărturisit că s-a schimbat complet atmosfera de când a venit Ouzounidis. 
La Chindia am făcut pasul la seniori şi îi urmăresc parcursul, sunt alături de ea. Sigur, nu mai mult decât cu Craiova, nu se compară, Craiova e totul pentru mine. A venit acest antrenor grec şi am vorbit cu băieţii şi au altă motivaţie acum, le ţin pumnii. M-aş bucura pentru băieţi să facă eventul, au o şansă mare şi trebuie să profite. La noi în Oltenia e foc dacă nu luăm trofee, suporterii vor mult de la echipă. Voi fi alături de ei pe final de sezon şi sper să le port noroc”, a declarat Băluţă la Oltenia TV.
Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 47 de puncte adunate în cele 24 de jocuri disputate. Oltenii se vor duela cu FC Viitorul, sâmbătă, de la ora 20:00 în etapa cu numărul 25 din Liga I. 
 
  • 28 de goluri a înscris Băluţă în tricoul Universităţii Craiova
Oltenii sunt încântaţi de venirea grecului. „Pare un antrenor bine aşezat, cu personalitate. Mă bucură enorm alegerea făcută. Mult succes,” „Succes domnule Ouzounidis, am încredere că o să faceţi treabă bună la Craiova, sunteţi profesionistul de care avea atâtă nevoie aceasta echipă,” sau „Ai 100% sprijinul nostru, mister! Pe Oblemenco e ca la Atena, aşa că simte-te ca acasă,” au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Afla mai multe despre: alexandru balutauniversitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare