Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj! Adevărul despre schimbarea făcută de Petrescu după 24 de secunde: "Merită să ştiţi toată povestea"

Dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj! Adevărul despre schimbarea făcută de Petrescu după 24 de secunde: "Merită să ştiţi toată povestea"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a făcut înconjurul lumii cu decizia pe care a luat-o la meciul cu Gaz Metan Mediaş, atunci când a schimbat un tânăr fotbalist după doar 24 de secunde.

Fiind obligat de legea impusă de FRF de a începe meciurile cu doi jucători sub 21 de ani în teren, Dan Petrescu i-a trimis titulari pe Fica şi pe Costache. Imediat după începerea partidei, antrenorii din Liga I au dreptul de a rămâne în teren cu un singur jucător sub 21 de ani. Astfel, Dan Petrescu a profitat instant şi l-a scos din teren pe Fica în secunda 24.

Petrescu a fost extrem de contestat după această decizie, însă ceea ce s-a văzut la televizor nu este întreaga poveste, susţine Grzegorz Sandomierski, portarul lui CFR Cluj. 

"Eram într-o situaţie extremă. Doi jucători erau accidentaţi, de aceea antrenorul a recurs la această metodă. În ziua meciului, i-a comunicat decizia copilului, iar el imediat a ştiut ce se va întâmpla. Din afară s-a văzut foarte urât, dar merită să ştiţi toată povestea. Au fost meciuri în care ambii jucători U21 au jucat de la început până la sfârşit, deci Petrescu are încredere în ei. 

Când am debutat cu Gaz Metan, antrenorul advers a scos juniorul după doar 10 minute. A atins mingea doar de câteva ori", a declarat polonezul într-un interviu pentru o publicaţie din ţara natală. 

În vârstă de 30 de ani, Sandomierski a ajuns la CFR în pauza de iarnă, de la Jagiellonia, însă a jucat un singur meci pentru echipa campioană, fiind rezerva lui Arlauskis. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare