Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vestiarul România! Momentul cheie în care jucătorii ştiau că vor ajunge în semifinale

Dezvăluiri din vestiarul România! Momentul cheie în care jucătorii ştiau că vor ajunge în semifinale

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a declarat că a ştiut că România se va califica în semifinalele Campionatului European de tineret după victoria cu Anglia.

"Ştiam că doar prin muncă putem reuşi o calificare, ştiam ce adversari întâlnim. Am luptat extrem de mult şi ne-a ieşit. Ne-am făcut un ultim meci mai uşor. Momentul cheie a fost meciul cu Anglia, când pe final am reuşit să câştigăm, atunci am ştiut că mergem mai departe.

Suntem tineri, avem timp să ne revenim, nu mai simţim oboseala. Nu ne-am gândit la Germania, vrem să ne bucurăm de calificare şi de mâine dimineaţă începem să ne gândim la Germania. Sperăm să ajungem în ultimul act", a declarat Nedelcearu la finalul meciului cu Franţa.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

Afla mai multe despre: nedelcearu 

viewscnt
Articole similare