Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri emoţionante despre momentele cumplite trăite de Eddie Hall în 2016: "Ştiam că acolo voi muri"

Dezvăluiri emoţionante despre momentele cumplite trăite de Eddie Hall în 2016: "Ştiam că acolo voi muri"

Sporturi

Comentarii

Eddie Hall a scris istorie în 2016, când a devenit primul om care ridică 500 de kg, însă sportivul britanic i-a speriat pe cei prezenţi în sală în momentul în care a început să-i curgă sânge din nas.

Eddie Hall a trecut, până la urmă, cu bine peste momentele dificile, iar acum, la patru ani distanţă, a vorbit despre momentele cumplite pe care le-a traversat după ce a ridicat 500 de kilograme.

"În acel moment, am realizat că pot orbi. Mi-am pierdut vederea, nu puteam să mai văd nimic. Asta m-a speriat. Îmi amintesc doar că m-am aşezat şi m-am uitat la tavanul arenei.

Mă uitam la panoul comercial şi singurul meu gând era că voi muri. Îmi spuneam: <<Asta a fost, aici este locul în care moare Eddie Hall>>. Oamenii îmi ştergeau sângele din urechi, îmi curge sânge din ochi şi din nas. A fost evident că am făcut ceva extrem de serios" , a declarat Eddie Hall.

La începutul acestei luni, Hafthor Julius Bjornsson (31 de ani), islandezul care l-a jucat pe Gregor „Muntele” Clegane în serialul „Game of Thrones”, a doborât recordul mondial deţinut de Eddie Hall, după ce a ridicat 501 kg.

Afla mai multe despre: eddie hall 

viewscnt
Articole similare