Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri emoţionante despre Nouri, la aproape trei ani de la intrarea în comă: "Comunică şi el cu noi. Am învăţat să apreciem un zâmbet"

Dezvăluiri emoţionante despre Nouri, la aproape trei ani de la intrarea în comă: "Comunică şi el cu noi. Am învăţat să apreciem un zâmbet"galerie foto
Comentarii

Abdelhak Nouri continuă să se recupereze după infarctul pe care l-a suferit într-un meci amical, în iulie 2017, incident în urma căruia a stat în comă timp de 13 luni.

La doi ani şi jumătate de la incident, fostul fotbalist al lui Ajax continuă să facă progrese, iar acum membrii familiei susţin că Nouri a început să comunice cu ei.



Fratele fostului jucător al lui Ajax a fost invitat la o emisiune de televiziune din Olanda şi a vorbit despre starea de sănătate a lui "Appie".

"Este mai bine. Nu e acasă de mult timp, dar, de când e acasă, merge mult mai bine decât la spital. Este conştient, îşi dă seama că este din nou cu familia. Nu mai este în comă, este treaz. Doarme, strănută, mănâncă, dar nu se poate ridica din pat. Este încă dependent de noi. În zilele bune, poate comunica şi el cu noi, poate confirma prin sprâncene sau cu un zâmbetâ.

Vorbim cu el ca şi cum nu ar fi bolnav. Ne uităm la fobal cu el în sufragerie, de exemplu. Se poate observa că îi place. Ne arată că are emoţii, trăiri. Am învăţat să apreciem altfel un zâmbet" , a declarat fratele fostului fotbalist.

Abdelhak Nouri a suferit un atac de cord la un meci amical cu Werder Bremen, în iulie 2017, apoi s-a aflat în comă indusă. Nouri şi-a revenit, după 13 luni, însă a rămas cu probleme ireversibile şi severe la creier.

Afla mai multe despre: ajaxnouri 

viewscnt
Articole similare