Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri emoţionante făcute de Keşeru după golul 200 al carierei: "Îmi doream să vadă şi tata golurile mele!"

Dezvăluiri emoţionante făcute de Keşeru după golul 200 al carierei: "Îmi doream să vadă şi tata golurile mele!"

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a marcat din nou pentru Ludogoreţ în meciul cu Botev Plovdiv, reuşind cel de-al 200-lea său gol din cei 15 ani de profesionist

"Îmi doream să vadă şi tata majoritatea golurilor pe care le-am reuşit. Oricum le vede, dar aş fi vrut să-i văd reacţia... Când ajung acasă, simt nevoia să-i văd mândria pe chip. E ceea ce-mi lipseşte uneori, când ajung la Oradea, deşi era critic cu mine. Indiferent cât de bine jucam sau nu. Asta am luat-o de la el: cu mine sunt destul de critic în analiză", spune atacantul pentru Gazeta Sporturilor.

"Am bifat o bornă importantă în cariera mea! Am calculat toate reuşitele începând din Liga 2, atunci când jucam la Oradea, partidele din toate campionatele unde am jucat, din Cupe, Supercupe şi meciurile din cupele europene. Nu am pus la socoteală golurile pe care le-am marcat la echipa a doua prin Franţa. Sunt fericit că am reuşit să-mi reţin toate golurile pentru că sunt un tip care e foarte atent la statistica personală şi îmi place să îmi ţin contabilitatea, ca să zic aşa. Vreau să ajung la o cifră cât mai mare! Cam asta rămâne după noi atunci când punem ghetele în cui", a mai decalrat Claudiu pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogoretperformantagol200bulgariaemotionant 

viewscnt
Articole similare