Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră despre Christoph Daum: "Am ajutat oameni bolnavi de cancer, am înfiat de la distanţă copii bolnavi de cancer"

Dezvăluiri în premieră despre Christoph Daum: "Am ajutat oameni bolnavi de cancer, am înfiat de la distanţă copii bolnavi de cancer"

Echipa națională

Comentarii

Rudi Verkempinck, secundul neamţului Daum pe banca echipei naţionale vorbeşte deespre unele evenimente neştiute din mandatul acestora pe banca primei reprezentantive.

"La 63 de ani, este o persoană foarte activă. Pe perioada verii lucreză în Departamentul de scouting de la Liverpool. Lucrează în fotbal, chiar dacă nu are un club de bază. Recent a fost în Germania să ţină cursuri pentru licenţierea antrenorilor. Are şi doi copii, este implicat în educaţia lor", spune secundul său.
 
Acesta face şi dezvăluiri în premieră. "Am fost cu Christoph prin spitalele din România, am ajutat oameni bolnavi de cancer, am înfiat de la distanţă copii bolnavi, au fost multe lucruri pe care nu le-am făcut publice. Domnul Daum a făcut multe, iar oamenii nu ştiu. Până la urmă, acesta este fotbalul. Pentru noi nu este o problemă, ştim ce înseamnă fotbalul…", a declarat Rudi Verkempinck în Libertatea.

Afla mai multe despre: daumnationalaromaniacancerspitaleprobleme 

viewscnt
Articole similare