Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră făcute de Horia Tecău: "Asta ne-a ajutat să credem în finala de la US Open"

Dezvăluiri în premieră făcute de Horia Tecău: "Asta ne-a ajutat să credem în finala de la US Open"

Tenis

Comentarii

Tenismenul Horia Tecău a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că experienţa titlului câştigat în 2015, la Wimbledon, i-a ajutat pe el şi pe partenerul său, Jean-Julien Rojer, să se impună în finala de la US Open.

„Am crezut tot timpul că putem obţine din nou un rezultat bun la un turneu de Grand Slam. Într-adevăr  forma noastră din ultimele luni nu a fost acolo unde ne doream. Şi pentru noi a fost un eveniment plăcut, că s-a întâmplat acum, la US Open, să ne regăsim acea formă care se apropia cel mai mult de anul 2015. Finala am trăit-o intens. Înseamnă mult, dacă nu ciar mai mult, câştigarea acestui al doile titlu de Grand Slam. Ne doream să repetăm acea performanţă, să nu fim câştigători de un singur Grand Slam. Şi am muncit foarte mutl să ne revenim la aceeaşi formă. Experienţa din 2015 ne-a ajutat să credem în această finală. Mai sunt şi alte turnee pe care vrem să le câştigăm, Beijing, Shanghai, Viena, Paris şi Turneul Campionilor. Îmi doream foarte mult să câştigăm un nou titlu de Grand Slam, s-a întâmplat acum, şi îmi va fi greu să mă gândesc la următorul”, a afirmat Tecău.

 Horia Tecău, cu două titluri de Grand Slam câştigate la dublu, spune că nu este interesat foarte mult de ierarhia mondială şi are încredere că Simona Halep, foarte aproape de a deveni numărul 1, va câştiga un turneu de Mare Şlem. „Fiecare Grand Slam care urmează poate fi câştigat de Halep. Simona este foarte aproape de locul 1 mondial. Pentru mine contează mai puţin clasamentul, ea are o formă constantă şi de multe ori i-a lipsit foarte puţin să câştige un Grand Slam.  Are mai multă experienţă cu fiecare finală jucată şi am încredere că va veni un astfel de titlu şi pentru ea”, a mai spus Tecău.

Afla mai multe despre: horia tecauus opentenismesajdezvaluiri 

viewscnt
Articole similare