Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile ale lui Alexa: "MM a venit după mine! Gigi Becali mi-a oferit nişte sume... Nu mari, incredibil de mari!"

Dezvăluiri incredibile ale lui Alexa: "MM a venit după mine! Gigi Becali mi-a oferit nişte sume... Nu mari, incredibil de mari!"

FCSB

Comentarii

Dan Alexa este marele favorit al lui Gigi Becali să fie noul antrenor al FCSB după demisia lui Nicolae Dică. Tehnicianul celor de la Dunărea Călăraşi a avut deja o discuţie cu patronul vicecampioanei, iar după Sărbători va fi luată decizia finală a latifundiarului.

Nu este pentru priam dată când Alexa poate ajunge la FCSB! S-a mai întâmplat acum 12 ani când Gigi Becali şi Cosmin Olăroiu şi-l doreau pe jucătorul Alexa. Becali era dispus să ofere sume colosale, mult peste tot ce aveau în acel moment jucătorii din prima ligă din România.
 
"Am vorbit cu Gigi Becali, care era convins să mă ia. Mă voia şi Olăroiu, era în ianuarie 2006, cu câteva luni înaintea acelui parcurs al Stelei din Cupa UEFA, când a ajuns până în semifinale. Eram în cantonament în China. Eram dinamovist convins! Plecasem în 2004 din Ştefan cel Mare, condus la aeroport de un autocar plin cu suporteri, în plină glorie, cu eventul în buzunar. Dinamo era în suflet. Am vorbit cu Gigi Becali, care mi-a oferit nişte sume... Nu mari, incredibil de mari! Dacă aş fi semnat cu Steaua, deveneam cel mai bine plătit fotbalist din România. Dacă semnam probabil că aveam o carieră mai bună sau nu", a declarat acum câteva săptămâni Alexa în GSP.
 

Afla mai multe despre: fcsbdan alexagigi becalimihai stoicacosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare