Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile! Ce a făcut Dan Petrescu în vestiar, la pauza unui meci: ”Au zburat sticle, genţi”. Ce l-a enervat pe ”Bursuc”

Dezvăluiri incredibile! Ce a făcut Dan Petrescu în vestiar, la pauza unui meci: ”Au zburat sticle, genţi”. Ce l-a enervat pe ”Bursuc”

Superliga

Comentarii

Este ştiut faptul că Dan Petrescu este un antrenor temperamental, iar reacţiile sale ies de multe ori din limita normalului. Puţini ştiu modul în care ”Bursucul” se comportă la antrenament sau în pauza meciurilor în care este total nemulţumit de jocul echipei sale.

Costin Curelea a povestit metodele ieşite din comun pe care Dan Petrescu le foloseşte atât la antrenament cât şi la meciuri. ”Bursucul” este extrem de dur şi nu protejează niciun fotbalist.

"De la fiecare antrenor am luat câte ceva. Primul antrenor pe care l-am avut la seniori a fost Dan Petrescu. M-a marcat clar pe viaţă. Se ştie că e un antrenor agresiv, căruia nu îi place să piardă. A fost un şoc pentru noi, cei tineri îşi făceau cruci să se termine antrenamentul.

S-a lucrat dur. Căram greutăţi de 10 sau 20 kilograme, a fost o pregătire foarte dură. A fost un şoc trecerea de la juniori. Dan Petrescu a avut încredere în mine şi m-a trimis să joc. La meciuri, n-are mamă, n-are tată. Dan Petrescu nu putea să piardă nici la table, nu suporta. Avea momente când, şi la pauza meciurilor, făcea revoluţii în vestiar. Mai zburau sticle, genţi", a spus Curelea, la GSP LIVE. 

Afla mai multe despre: petrescucurelea,  

viewscnt
Articole similare