Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile de la un club din Liga I: ”A scos pistolul în vestiar”. Ce patron şi-a şocat fotbaliştii: ”M-am albit instant”

Dezvăluiri incredibile de la un club din Liga I: ”A scos pistolul în vestiar”. Ce patron şi-a şocat fotbaliştii: ”M-am albit instant”

Superliga

Comentarii

Fotbalul românesc e plin de poveşti de-a dreptul incredibile. De la bătăi între jucători şi patroni, de la conflicte cu antrenori sau arbitri în prim plan, până la scene desprinse parcă din filmele cu mafioţi.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Răzvan Raţ a povestit un episod halucinant de pe vremea când evolua la Bacău. Patronul Dumitru Sechelariu a intrat cu pistolul în vestiar imediat după ce formaţia sa a retrogradat în Divizia B.

”Rapid m-a împrumutat în 2000 la Bacău, la 19 ani. Am retrogradat, însă cât am stat acolo am devenit copilul de suflet al lui Sechelariu. După ce am pierdut la penalty-uri barajul cu Farul, în cabină s-a întâmplat un episod incredibil, care m-a pus într-o postură delicată.

Seche a început să fluture pistolul prin vestiar de nervi, fără să ameninţe pe nimeni. Doar ca gest teatral. Şi ţipa: <<Sunteţi nişte laşi! Singurul pe care-l apreciez e copilul ăsta, care a dat tot ce-a avut mai bun!>>. Şi s-a pus în genunchi în faţa mea, m-a îmbrăţişat! Eu m-am blocat, ştiind că, în acel moment, Seche era unul dintre cei mai puternici oameni din România. M-a mişcat gestul lui. <<Copile, ai respectul meu toată viaţa>>, mi-a zis”, a rememorat Raţ.

Afla mai multe despre: ratsechelariupistolbacau 

viewscnt
Articole similare