Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile despre Pacionel, noua perlă a FCSB: ”L-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia!”

Dezvăluiri incredibile despre Pacionel, noua perlă a FCSB: ”L-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia!”

FCSB

Comentarii

Silviu Bogdan, managerul Centrului de Copii şi Juniori de la CSU Craiova a vorbit despre un incident incredibil în care a fost implicat tatăl lui Emilian Pacionel, noua ”perlă” a FCSB.

"Pacionel a fost în curtea noastră până în vara acestui an. El a făcut parte din lotul juniorilor B, echipa sub 17 ani a clubului. FCSB nu ni l-a furat, ci l-am exclus noi din planurile noastre de viitor. Nu i-am propus lui Pacionel semnarea contractului la împlinirea vârstei de 16 ani, din cauza tatălui său, deşi Emilian era un puşti de viitor, talentat.

Ruptura s-a produs la un meci din sezonul trecut. Emilian era rezervă la, iar la un moment dat, iritat că fiul său nu joacă, tatăl lui Pacionel a intrat în incinta terenului, chiar în timpul partidei.

A venit lângă banca de rezerve a echipei şi l-a înjurat ca la uşa cortului pe antrenorul Daniel Mogoşanu. L-a ameninţat cu bătaia, chiar în faţa propriului copil şi a întregii echipe. Acolo s-a rupt totul şi s-a ajuns la hotărârea de nu-i oferi contract lui Pacionel. Timpul va demonstra dacă am luat decizia corectă sau nu", a spus Silviu Bogdan, managerul Centrului de Copii şi Juniori de la CSU Craiova, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: pacionelfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare