Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile despre un club care a luat Liga Campionilor: ”Drogau şi jucătorii adverşi!”

Dezvăluiri incredibile despre un club care a luat Liga Campionilor: ”Drogau şi jucătorii adverşi!”
Comentarii

Marc Fratani, colaborator timp de 30 de ani al lui Bernard Tapie, a dat detalii cu privire la felul cum încerca Olympique Marseille să îşi asigure supremaţia în fotbalul francez, la începutul anilor '90.

Bernard Tapie se confundă cu istoria lui Olympique Marseille în cea mai glorioasă perioadă a existenţei clubului. În mandatul său de preşedinte, echipa a câştigat singurul trofeu Champions League din istoria fotbalului francez. Doar că scandalurile de corupţie au umbrit performanţa reuşită în 1993. Marseille a fost retrogradată, iar Tapie a fost trimis după gratii pentru trucarea unor meciuri.

La mai bine de 25 de ani distanţă de la acel moment, apar şi alte dezvăluiri care au menirea să completeze un tablou al faptelor de corupţie prin care alb-albaştrii ajunseseră să domine Franţa. Marc Fratani, colaborator al lui Bernard Tapie timp de 30 de ani, a declarat într-un interviu recent că arbitrii erau cumpăraţi iar la meciurile împotriva rivalilor de la PSG, fotbaliştilor parizieni le erau puse substanţe în băuturile pe care le consumau în timpul jocurilor.

Tapie a negat cu vehemenţă acuzaţiile şi chiar l-a invitat pe Fratani să dea şi mai multe detalii cu privire la aceste episoade. "Există idioţi care vor să creadă aceste lucruri, pentru că sunt subiecte care vând bine, dar există şi oameni care au conştiinţă. Iar ei vor realiza că toate acestea sunt vicii. Apoi dacă Fratani a cumpărat un arbitru să spună unde, când şi cine a luat banii" a declarat fostul preşedinte, acum în vârstă de 76 de ani. 

Afla mai multe despre: tapiemarseillecorupţiefratani 

viewscnt
Articole similare