Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluiri incredibile din Argentina: Maradona a murit sărac! ”I-au furat aproape toţi banii, iar pe restul i-a făcut el cadou"

Dezvăluiri incredibile din Argentina: Maradona a murit sărac! ”I-au furat aproape toţi banii, iar pe restul i-a făcut el cadou"

Fotbal

Comentarii

Jurnalistul Luis Ventura, apropiat al lui Maradona şi al familiei sale, a declarat în Argentina că nu va fi o bătălie pentru moştenirea lui Maradona, pentru că aceasta nu prea mai există

Legendarul Diego Maradona a murit, dar controversele în jurul persoanei sale continuă şi chiar se accentuează. În Argentina s-a deschis discuţia moştenirii unui om care a câştigat zeci de milioane de dolari ca jucător, antrenor şi ca persoană publică.

Luis Ventura, un apropiat al lui Diego şi al familiei, a venit cu dezvăluiri incredibile. "Maradona era sărac, nu mai avea aproape nici un ban în conturile sale bancare. Toţi cei din jurul său l-au furat cât au putut de mult, iar el era de o generozitate ieşită din comun. Era de ajuns să-i ceri şi primeai imediat", a spus Ventura la o televiziune din Argentina.

Ipoteza a fost confirmată şi de Pablo Velasquez, un fost atacant paraguayan, care l-a avut antrenor pe Maradona la Gimnasia:  "Venea în vestiar cu o geantă din banii săi şi îi împărţea cu generozitate incredibilă. N-am mai văzut niciodată vreun antrenor să facă acest lucru ".

La Gimnasia, echipă cu care Maradona era sub contract, avea un salariu de un milion de euro pe sezon, bani din care a trăit până în ultima zi din viaţă.

Afirmaţiile lui Ventura sunt surprinzătoare, pentru că în ultimii ani Diego a avut contracte pe măsura numelui său. Un an în Arabia Saudită, la Al Wasl, şi unul în Emirate, la Fujarah, i-ar fi adus în conturi peste 15 milioane de dolari. Apoi a mers în Belarus, pentru a fi preşedintele lui Dinamo Brest. Presa susţine că avea un contract de 20 de milioane de dolari, bani pe care i-a încasat, chiar dacă a stat la echipă doar patru luni.

S-a mutat în Mexic, la Sinaloa, unde a avut 150.000 de dolari pe lună, iar din 2019 a ajuns la Gimnasia.

Aşadar, cei trei copii recunoscuţi de El Pibe D'Oro, pentru că neoficial ar avea opt moştenitori, făcuţi cu şapte femei, nu prea au bani de moştenit, însă bătălia se va da pe averea imobilă a lui Maradona. Potrivit presei argentiniene, Diego ar fi avut în proprietate cel puţin trei vile de lux în Argentina, printre care şi pe cea în care şi-a găsit sfârşitul, din Tigre, plus alte imobiliare în Italia, în Spania şi în Cuba.

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...