Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile făcute de Cornel Dinu: "Ienei a fost un antrenor modest! El nu ştia jucătorii, nu ştia nimic"

Dezvăluiri incredibile făcute de Cornel Dinu: "Ienei a fost un antrenor modest!  El nu ştia jucătorii, nu ştia nimic"

Fotbal

Comentarii

Ajuns la 70 de ani, Cornel Dinu, face declaraţii incredibile despre antrenorul care a adus în România cel mai important trofeu la nivel european, Cupa Campionilor Europeni. Dinu vorbeşte de Emerich Ienei în termeni duri într-un interviu pentru GSP.

"Ienei a fost un antrenor modest, însă avea o ţinută care-i mobiliza cât de cât pe jucători. Înainte de meciul cu Argentina, din '90, eu am rămas blocat! Ienei a vorbit trei minute! "Băieţi, ne facem jocul nostru, luăm mingea, o pasăm, ne ducem la poarta adversă. Când o pierdem încercăm s-o recuperăm. Sunteţi jumătate de la Dinamo, jumătate de la Steaua, ştiţi ce aveţi de făcut". El nu ştia jucătorii, nu ştia nimic!", spune Dinu.

"Mi-e jenă să spun al cui e meritul în 1986. Eu am construit această echipă, iar după aceea, că nu am fost simpatizat de conducere, iar Halagian a avut nişte relaţii, pe el l-au pus la Liga 1, iar eu am plecat la Târgovişte. Sigur că a evoluat în campionat, a câştigat, dar în cupele europene a pierdut un meci cu AS Roma şi nu ştiu de ce m-au readus pe mine. Şase luni a stat şi m-au readus pe mine. S-au făcut după aceea nişte rezultate", dezvăluia Ienei în urmă cu câteva luni.

Afla mai multe despre: dinuieneiscandalsteaua 86 

viewscnt
Articole similare