Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile făcute de Dan Petrescu după meciul cu FCSB: "Dacă erau stelişti, înseamnă că nu înţeleg nimic de la viaţă!"

Dezvăluiri incredibile făcute de Dan Petrescu după meciul cu FCSB: "Dacă erau stelişti, înseamnă că nu înţeleg nimic de la viaţă!"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meciul cu FCSB, scor 1-1, că a fost dezamăgit de atitudinea unor suporteri care se aflau la tribuna I, în spatele băncilor tehnice ale celor două formaţii.

"Erau nişte băieţi în spatele meu care m-au înjurat tot meciul, vreo zece. M-au înjurat de toate familiile pe care le am şi tot ce am păţit. Poate nu erau stelişti. Dacă erau stelişti, înseamnă că nu înţeleg nimic de la viaţă", a spus Petrescu.

Referindu-se la meci, acesta l-a atacat pe arbitrul Marcel Bârsan pentru presataţia sa: "Dacă îniante de meci spuneai că facem 1-1 acceptam, dar acum suntem supăraţi şi dezamăgiţi. Am primit gol mult prea uşor. Nu ştiu cum putea să înscrie Steaua dacă nu era acel penalti. Eu penaltiul ăsta nu l-aş fi primit acasă cu Steaua niciodată. În ceea ce priveşte arbitrul, de mult nu am mai văzut aşa ceva. La pauză stătea de vorbă cu jucătorii Stelei şi îi lua de gât. Dar una peste alta scorul este echitabil. Steaua are jucători de mare valoare şi cu Lazio vor face un meci bun", a spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescusuporteriscandalproblemecfr clujsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare