Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile în scandalul meciului "trucat" din La Liga! Cazul valiza din Spania. Cu câţi bani voia o rivală a Valenciei să-i "motiveze" pe cei de la Valladolid

Dezvăluiri incredibile în scandalul meciului "trucat" din La Liga! Cazul valiza din Spania. Cu câţi bani voia o rivală a Valenciei să-i "motiveze" pe cei de la Valladolid

Campionate

Comentarii

Scandalul uriaş din fotbalul spaniol ce-l are în prim-plan pe Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid, scoate la iveală lucruri murdare din culisele La Liga.

Raul Bravo a fost arestat alături de mai mulţi jucători şi oficiali din prima ligă cu acuzaţia că ar fi condus un grup infracţional care truca meciuri pentru pariuri, partida în cauză fiind meciul Real Valladolid - Valencia, scor 0-2, din finalul acestui sezon, care a consfiinţit calificarea "liliecilor" în viitoarea ediţie a Champions League.

Jurnaliştii El Mundo au pus mâna pe stenogramele din dosar şi au scos la iveală un alt detaliu ce poate face obiectul unui dosar de corpuţie separat.

Anchetatorii au informaţii că Raul Bravo a mers la Valladolid cu 48 de ore înainte de meci, speriat de faptul că auzisă că cei de la Real Valladolid primiseră o contra-ofertă din partea celor de la Getafe, echipă interesată ca Valencia să se împiedice pentru a prinde locul 4, care duce în Liga Campionilor.



Getafe le-ar fi promis o primă de două milioane de euro celor de la Valladolid, ca să o împiedice pe Valencia. O situaţie similară cu cea din România, în urma căreia Gigi Becali a fost condamnat la închisoare, după ce a intenţionat să premieze jucătorii Universităţii Cluj pentru a o împiedica pe CFR Cluj, într-un meci din ultima etapă.

"Sunt indicii serioase că Raul Bravo a mers la Valladolid cu 48 de ore înainte de meci, pentru ceva ce Borja a descris ca fiind o întâlnire pentru a discuta de venirea sa la echipa alb-violetă.

Totuşi, investigaţia arată că Raul Bravo devenise neliniştit asupra rezultatului final al partidei după ce aflasă ce Getafe le oferea două milioane de euro celor de la Valladolid pentur a o învinge pe Valencia
", scriu cei de la El Mundo.
 

Afla mai multe despre: raul bravola ligaspania 

viewscnt
Articole similare