Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluiri incredibile în Spania! Griezmann a semnat cu o altă echipă încă din primăvară

Dezvăluiri incredibile în Spania! Griezmann a semnat cu o altă echipă încă din primăvară

Primera Division

Comentarii

Telenovela transferului lui Antoine Griezmann, începută în urmă cu mai bine de un an, este foarte aproape de sfârşit după ultimele dezvăluiri din presa iberică.

Reputatul jurnalist spaniol Francesc Aguilar a dezvăluit că Antoine Griezmann, care este în continuare legitimat la Atletico Madrid, a semnat încă din 22 martie cu FC Barcelona un pre-contract. Aspectul cel mai important din acest contract ar fi faptul că include penalităţi pentru ambele părţi în cazul în care Barcelona renunţă să îl mai cumpere pe francez sau dacă acesta va semna, în cele din urmă, cu alte echipe. 

Chiar dacă nu există o sumă exact, se presupune că francezul ar fi trebuit să plătească undeva ar ordinul zecilor de milioane de euro în cazul în care ar fi trădat pactul făcut cu Barca, astfel că transferul său la gruparea blaugrana este aproape sigur. 

Totodată şi Miguel Angel Gil Marin, preşedinte executiv şi coproprietar la Atletico Madrid, a anunţat că Antoine Griezmann va evolua la FC Barcelona. "Ştiu foarte bine unde va juca (n.r. - Griezmann), se ştie din martie. La Barcelona", a declarat Gil Marin, citat de Mundo Deportivo.

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe