Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile la finalul meciului de la Craiova! Nicuşor Bancu acuzat de rasism: ”Nu se poate aşa ceva! Arbitrul a auzit totul!”

Dezvăluiri incredibile la finalul meciului de la Craiova! Nicuşor Bancu acuzat de rasism: ”Nu se poate aşa ceva! Arbitrul a auzit totul!”

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Universitatea Craiova s-a impus după ce a fost condusă cu 1-0. Pentru Universitatea Craiova au marcat Cicâldău '44, Koljic '45 şi Bălaşa '53, iar pentru FC Viitorul a punctat Ţîru '7.

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe. Brigada a avut probleme mari, antrenorul secund al Viitorului Cătălin Anghel fiind eliminat. El a dezvăluit la final că totul a fost o confuzie, în timp ce căpitanul Viitorului a trecut la acuze şi mai grave:

”Am început meciul foarte bine, cred că am dominat prima parte a meciului până în minutul 40 când au fost acele două execuţii şi s-a întors meciul dintr-o dată. Chiar dacă terenul a fost cum a fost, am încercat să construim, să ne facem jocul. Nu se poate ca în prima repriză un căpitan de echipă să îi spună lui Bradley ”cioară împuţită”! Nu se poate! Iar arbitrul de tuşă să nu audă. Un căpitan de echipă să aibă comportamentul ăsta” a subliniat Bogdan Ţîru.

 

 

Afla mai multe despre: ţîrucraiovade noojerviitorul 

viewscnt
Articole similare