Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibilie! Mircea Rednic ştie de ce Chipciu şi Stanciu au fost vânduţi de Anderlecht: ”Au făcut-o din răutate”

Dezvăluiri incredibilie! Mircea Rednic ştie de ce Chipciu şi Stanciu au fost vânduţi de Anderlecht: ”Au făcut-o din răutate”

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic se află în cantonament în România cu Al Faisaly, iar marţi a disputat un meci amical în compania echipei secunde a celor de la FC Voluntari. Imediat după partidă, tehnicianul a oferit câteva amănunte incredibile despre motivele care au stat în spatele plecărilor lui Chipciu şi Stanciu de la Anderlecht.

Chiar dacă au pus umărul la câştigarea campionatului, Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu au fost traşi, treptat, pe linie moartă de Anderlecht, iar, mai apoi, au fost vânduţi la Sparta Praga.

Cei de la Anderlecht, vă spun, cu răutate au făcut-o. Chipciu şi Stanciu au demonstrat acolo. S-a luat campionatul cu ei, au fost jucători de bază. Să nu-mi spună mie că a venit un nou antrenor şi ei au uitat să joace.

Deci chiar n-au mai fost susţinuţi deloc. Cel mai ruşinos e ce s-a întâmplat cu Rotariu. Nu e posibil să plăteşti bani pe el şi să nu-i oferi şanse. Ok, nu-l mai vrei, dar măcar îi faci un program, îi pui la dispoziţie un antrenor”, a spus Mircea Rednic.

Al Faisaly va rămâne în România până pe 12 august şi va mai juca două partide amicale cu Astra şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: chipciustanciuanderlechtrednic 

viewscnt
Articole similare