Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluiri şocante. Cine este jucătorul de la Bayern care "are nevoie de un specialist pentru a-şi controla problemele cu băutura"

Dezvăluiri şocante. Cine este jucătorul de la Bayern care "are nevoie de un specialist pentru a-şi controla problemele cu băutura"

Bayern Munchen

Jorge Sampaoli, fostul selecţioner al statului Chile, a făcut recent unele dezvăluiri incredibile într-un cotidian naţional, după ce reprezentativa a ratat calificarea la Cupa Mondială.

Cu Sampaoli pe bancă, Chile învingea Argentina în finala Copei America de acum doi ani şi câştiga în premieră titlul continental. Actualul selecţioner al Argentinei a criticat mai mulţi jucători din lotul chilienilor, însă cel mai dur a fost la adresa lui Arturo Vidal, fotbalistul lui Bayern. 

"Vidal are nevoie să meargă la un medic specialist. Îi place să bea şi nu se poate controla. Odată, zburând spre Lima, mi-a cerut voie să ia o bere, dar în paharul lui era whisky, deşi eu i-am interzis să bea ceva" - a spus Jorge Sampaoli în cotidianul Las Ultimas Noticias.

Arturo Vidal (30 ani) a evoluat de-a lungul carierei pentru patru echipe: Colo-Colo, Leverkusen, Juventus şi, acum, la Bayern. Pentru naţionala din Chile a disputat 97 de meciuri şi a marcat 23 de goluri. 

Există un sâmbure de adevăr în declaraţiile lui Sampaoli, dacă ne gândim că Vidal a avut permisul suspendat doi ani după ce a produs un accident sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii
viewscnt
Articole similare