Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri şocante! De ce a ratat Tibi Bălan transferul la un club de tradiţie din Europa! ”Mi-au scos sângele cu seringa din genunchi! Din cauza lor m-am accidentat!”

Dezvăluiri şocante! De ce a ratat Tibi Bălan transferul la un club de tradiţie din Europa! ”Mi-au scos sângele cu seringa din genunchi! Din cauza lor m-am accidentat!”

Fotbal intern

Comentarii

Tiberiu Bălan, fost jucător în Liga 1, a dezvăluit cum a ratat transferul la un club de tradiţie din Europa.

El a jucat pentru Sportul Studenţesc prima dată în perioada 2002-2007 şi a povestit un episod incredibil. Chiar dacă era accidentat, doctorul şi cu antrenorul de la Sportul l-au convins să joace, iar la umătorul meci a făcut ruptură de ligament încrucişat. În perioada respectivă, era dorit de Beşiktaş, dar mutarea nu s-a mai făcut. Bălan a avut nevoie de 8 luni pentru a se recupera. 

”Pe mine ce m-a afectat cel mai mult a fost staff-ul medical. Domnul din dreptata, doctorul care din punctul meu de vedere e vinovatul numărul 1 la accidentarea mea. Pentru că m-a accidentat Viorel Moldovan cu Rapidul în ultimul meci. Aveam genunchiul foarte inflamat şi cu sânge. Eram cu bagajul să plec acasă. Gata, s-a terminat campionatul pentru mine. Eram în echipa naţională. 

Tibi Bălan: Au găsit soluţii să nu mă lase şi să îmi scoată sângele cu seringa din genunchi!

Eram cel mai titrat jucător din lot, cel mai căutat de toate echipele. Iar dânsul şi cu domnul Mulţescu au găsit soluţii să nu mă lase şi să îmi scoată sângele cu seringa din genunchi, ca să joc eu meciul următor. Am stat cred o oră două, să mă convingă. 

Cu alţi oameni mai capabili puteam să evit acea situaţie. La meciul umător, s-a rupt piciorul când am făcut o mişcare în care am pus toată greutatea corpului pe genunchi. Neavând muşchiul stabil, s-a dus toată greutatea pe articulaţii. Am făcut ruptură de ligament încricişat. E vorba că atunci s-a terminat, iar eu puteam să îmi schimb viitorul. 

Meciul era la 3 zile. Timpul era şi scurt. În perioada aia am avut oferte din afară, plus toate echipele din Liga 1. Eu şi Mazilu eram o variantă să mergem la Dnipro. Mazilu fiind cel mai bun marcator al României. Eu eram al treilea marcator, plus cel mai bun pasator din Liga 1. A făcut şi el rupturi, tot din cauza doctorului, care îl forţa. A făcut 3 recidive. El a avut norocul că l-a luat Rapidul, după a ajuns la Dnipro. Afară, doar Dnipro si Besiktaş, asta în 2006. Acesta a fost motivul pentru care nu m-am dus, pentru că mi-am rupt piciorul, a spus Bălan, la Looksport.

Afla mai multe despre: bălan-liga 1-sportul studenţesc 

viewscnt
Articole similare