Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri şocante despre Messi. Milner a povestit ce i-a făcut Leo în semifinala de Ligă Barcelona - Liverpool. "Nu ştia că înţeleg spaniolă!"

Dezvăluiri şocante despre Messi. Milner a povestit ce i-a făcut Leo în semifinala de Ligă Barcelona - Liverpool. "Nu ştia că înţeleg spaniolă!"

Fotbal

Comentarii

Au ieşit la iveală detalii interesante de la duelul din semifinalele Ligii Campionilor, Barcelona - Liveprool din semifinalele Ligii Campionilor. Lionel Messi şi James Milner au fost în prim plan.

Liverpool va juca pe 1 iunie cea de-a doua ei finală de Champions League la rând. În semifinale, englezii au eliminat-o pe Barcelona, iar Messi a avut "meciul" lui personal cu James Milner. 

 Britanicul a povestit într-un interviu pentru Daily Mail că argentinianul a folosit un limbaj lipsit de bun simţ la adresa sa. "L-am întrebat dacă dacă se simte bine (n.r. la finalul meciului), dar era furios. M-a făcut măgar şi în multe alte feluri. Măgarul este un animal, dar el a folosit acest cuvânt în alt sens. Nu cred că ştia că înţeleg spaniolă", a declarat Milner pentru presa engleză. 

Milner a continuat spunând că rivalitatea cu Messi i se trage din 2005, pe când englezul juca la Manchester City, iar argentinianul l-a acuzat pe drumul spre vestiare că joacă foarte dur. "Eu nu i-am răspuns nimic atunci, m-am dus la vestiare. Eu îl admir", a spus Milner. 

Jucătorul lu Liverpool a povestit şi cum s-a simţit la meciul retur cu Barcelona, atunci când Messi l-a umilit într-un moment al jocului. 

"Nu ar trebui să ne fie teamă să cădem în ridicol în faţa lui, eu am trecut prin asta. Pe mine m-a umilit, iar imaginile acelea au milioane de vizualizări. Nu am fost primul şi nu voi fi nici ultimul", a spus Milner. 

Afla mai multe despre: messimilnerbarcelonaliverpool 

viewscnt
Articole similare