Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluiri şocante făcute de Gabi Tamaş. Fostul fundaş de la FCSB a comis-o şi i-a surprins pe toţi: "Ce am făcut? Am băut şi am plecat cu maşina"

Dezvăluiri şocante făcute de Gabi Tamaş. Fostul fundaş de la FCSB a comis-o şi i-a surprins pe toţi: "Ce am făcut? Am băut şi am plecat cu maşina"

Liga 1

Comentarii

În primăvara acestui an, Gabi Tamaş a lucrat în folosul comunităţii, în Israel, după ce a fost prins în timp ce conducea cu 200 km/h, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gabi Tamaş a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunităţii în urma celebrului episod în care a fost reţinut după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Înainte de a reveni în Liga I, la Astra Giurgiu, fundaşul de 36 de ani a lucrat într-un spital din Israel.

"În Israel m-am simţit cel mai bine, fanii m-au iubit, dar, având problemele pe care le-am avut, a trebuit să spun STOP! şi să merg mai departe. Ce am făcut? Am băut şi m-am dus cu maşina? Îmi pare rău, dar nu sunt nici primul, nici ultimul care a făcut aşa ceva. Nu era cazul să se facă atâta tam-tam sau să merg la puşcărie.

Am muncit în folosul comunităţii, la un spital, două luni de zile, opt ore pe zi, de dimineaţă de la 07:00 până la ora 15:00. Munceam de luni până vineri, a fost o experienţă frumoasă. Eu luam mâncarea de la fiecare etaj, de la bolnavi, o duceam la bucătărie, apoi aşteptam să umple din nou totul cu mâncare şi mă întorceam cu mâncarea la bolnavi. A fost o experienţă frumoasă, dar am văzut multe cazuri grele, copii bolnavi, a fost o experienţă frumoasă, dar nu prea, ştiţi cum se spune. O să scriu şi câteva cărţi despre viaţa mea. Nu una, mai multe" , a declarat Gabriel Tamaş la Antena 1.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul