Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri surprinzătoare despre Ilie Năstase. Fostul tenismen e ca-n vremurile bune

Dezvăluiri surprinzătoare despre Ilie Năstase. Fostul tenismen e ca-n vremurile bune

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase s-a căsătorit, în acest an, pentru a cincea oară, iar luna trecută i-a făcut o surpriză de neuitat noii sale soţii. Ioana Simion s-a ales cu o maşină de 250 de mii de euro din partea fostului tenismen.

Deşi s-a despărţit de Ilie Năstase în 2018, după opt ani de căsătorie, Brigitte Sfăt încă vorbeşte de fostul soţ. Femeia de afaceri a dezvăluit că, deşi trecuse de vârsta de 70 de ani, Ilie Năstase se comporta ca-n tinereţe.

"Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Iar cel cu care am fost înainte, voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a dezvăluit Brigitte Sfăt pentru cancan.ro.

Brigitte Sfăt a fost cea de-a patra soţie a lui Ilie Năstase, după ce fostul tenismen a trăit poveşti de dragoste cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), cu actriţa americană Alexandra King (1984-2003) şi cu Amalia Teodosescu (2004-2010). Cea din urmă a preluat numele de familie al lui Năstase şi nu l-a schimbat nici după ce s-a recăsătorit, în acest an, cu Răzvan Vasilescu.

Afla mai multe despre: ilie nastase 

viewscnt
Articole similare