Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri surprinzătoare din culise. De ce a picat transferul lui Rădoi la Inter: "Doi bişniţari. Impresarii au rupt contractul"

Dezvăluiri surprinzătoare din culise. De ce a picat transferul lui Rădoi la Inter: "Doi bişniţari. Impresarii au rupt contractul"

FCSB

Comentarii

În 2008, imediat după venirea lui Mourinho pe banca echipei, Inter s-a interesat de serviciile lui Mirel Rădoi. Deşi nerazzurrii pregătiseră o ofertă de 13 milioane de euro, până la urmă, transferul a picat, iar Rădoi a rămas la FCSB.

Alin Stoica a dezvăluit şi adevăratul motiv pentru care a picat transferul lui Rădoi la Inter Milano. Fostul fotbalist pune totul pe seama impresarilor Ioan şi Victor Becali, care, conform propriilor declaraţii, i-au creat şi lui nenumărate probleme în cariera de jucător.

“Eu acum mi-am dat seama şi de ce Rădoi nu a ajuns pe la Inter. Că mi-a zis unul (dintre fraţii Becali) când au rupt contractul cu el: <<Să vezi, Aline, ce-i fac lui Rădoi! Fii atent! Uite, Rădoi>>. Au rupt contractul cu el. Să nu mai spună lumea că Rădoi a jucat pe unde a jucat. Rădoi era jucător de Inter, de Milan. (Sarcarstic) A ajuns la arabi pentru că-şi bătea nevasta, ştiu eu care erau problemele atunci?!. Între ghilimele, îşi bătea nevasta. Asta înseamnă să faci rău în viaţă, apropo de copii şi de tineri care au talent. Să nu-şi bată joc de ei!” , a declarat Alin Stoica la GSP Live.

Alin Stoica a evoluat între 1996 şi 2002 la Anderlecht, iar în finalul contractului său cu belgienii a primit o ofertă de la Manchester City. Fostul mijlocaş susţine că totul a picat tot din cauza celor doi impresari: "S-a terminat totul când trebuia să merg la Manchester City, m-a vrut Kevin Keegan, iar acei bişniţari - erau doi fraţi - au vrut bani pentru ei. Era şi Ronny Rosenthal (n.red. - fostul jucător al lui Liverpool) şi erau trei impresari, nu au putut să ia toţi trei bani.

Atunci m-aş fi suit în avion şi plecam. Intrasem în ultimele şase luni cu Anderlecht. Era oferta concretă, la prânz trebuia să ne suim în avion, iar seara (cei de la City) auziseră ceva de mine. “Bă, dă-o-ncolo!” Auziseră în patru-cinci ore. Moral, am ajuns. Pentru că trebuia să ajung acolo”.

Afla mai multe despre: mirel radoisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare