Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Christoph Daum. Ce i-a cerut Alibec şi care a fost reacţia sa

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Christoph Daum. Ce i-a cerut Alibec şi care a fost reacţia sa

Echipa națională

Comentarii

Tehnicianul german a declarat că îl poate considera pe atacantul Denis Alibec ca pe copilul lui şi că acesta trebuie să înţeleagă ce potenţial are şi speră că va continua să evolueze aşa cum a făcut-o în meciul cu Viktoria Plzen

"Denis este un tip fantastic, am spus că ar putea fi băiatul meu. Am lucrat împreună excelent de câteva ori. Ca antrenor, eşti ca un părinte. Părintele trebui să-şi iubească copiii, dar să le şi spună uneori <asta poţi şi trebuie să faci mai bine!> L-am ajutat întotdeauna pe Denis, l-am asistat. Denis mi-a pus odată, când evolua la Astra, <Daţi-mi un antrenor personal cu care să-mi pot îmbunătăţi calităţile!> I-am spus că nu se poate. <Şumudică e antrenorul tău şi nu pot interfera în niciun fel cu responsabilităţile pe care le are Şumudică.

Dar poţi să mergi la antrenorul tău de la club şi să îi spui ce vrei să schimbi.> Am vorbit apoi cu Şumudică despre cum putem să-l ajutăm şi să-l asistăm pe Alibec pentru că are un potenţial incredibil, ştim asta. La fel am făcut cu Reghecampf. Sper să înţeleagă ce potenţial are şi ce responsabilitate are. Să înţeleagă că numele nu este important, performanţa este importantă. performanţa pentru el însuşi şi pentru echipă. Asta cerem de la fiecare jucător, indiferent de numele lui. Sper că va înţelege acum responsabilitatea şi va continua aşa cum a jucat în meciul cu Viktoria Plzen. Aceea este reacţia pe care dorim să o vedem", a afirmat Daum.

Afla mai multe despre: echipa nationaladenis alibecchristoph daumromaniafcsb 

viewscnt
Articole similare