Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri TULBURĂTOARE dintr-o viaţă incredibilă şi răvăşitoare I Florin Niţă: "A fost o dramă, o tragedie... Atunci am simţit că totul s-a terminat pentru mine"

Dezvăluiri TULBURĂTOARE dintr-o viaţă incredibilă şi răvăşitoare I Florin Niţă: "A fost o dramă, o tragedie... Atunci am simţit că totul s-a terminat pentru mine"

Stranieri

Comentarii

După 5 ani la FCSB, Florin Niţă a semnat pe 3 ani şi jumătate cu Sparta Praga unde va câştiga 1,8 milioane de euro exclusiv din salariu. Acesta a vorbit pentru prima dată despre problemele de viaţă pe care le-a avut, iar dezvăluirile acestuia sunt cutremurătoare.

Câteva pasase din interviul publicat de Gazeta Sporturilor cu Florin Niţă.

# "Tata a murit când aveam 5 ani. Mi-e greu să vorbesc.... Aproape că nu pot... Dacă încep să povestesc, trebuie să plâng... Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă şi nu e nicio ruşine să mergi să munceşti, să câştigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândeşti lângă cine să stai, cu cine să vorbeşti. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare... "

# "Mă gândeam că trebuie să mă duc să muncesc de mic pentru a nu rămâne în stradă, sub cerul liber... Toţi se uitau la mine şi erau impresionaţi că fac sacrificii pentru a-mi ajuta familia. Trebuia să fac ceva să-mi ajut familia. Mama era bolnavă, nu aveam bani şi ne bucuram de fiecare dată când ajungeam acasă cu un cozonac... Mă dureau picioarele, că eram mic şi tot împachetam la cozonaci. Dar ştiam că trebuie să muncesc să-mi iau cozonacul"

# "Apoi a murit mama... Nu ştiu cum am trecut peste! A fost o dramă, o tragedie... Am plâns mult... Atunci am simţit că totul s-a terminat pentru mine. Că practic sunt al nimănui. Îi mulţumesc soţiei mele pentru că pe patul de spital i-a promis mamei că va avea grijă de mine toată viaţa! O să-i fiu recunoscător Laurei! Aveam 19 ani atunci când am cunoscut-o pe soţia mea, ea avea 18"

# "Uite, acum, când mă uit la copilul meu îmi dau lacrimile şi mă gândesc la cum am trăit eu... O mână de om pe străzi, în frig... Mă îmbrăcam singur. Puneam multe haine pe mine ca să nu îmi fie foarte frig. Mergeam cu ceva bănuţi în mână să-mi iau de mâncare. Mă cunoşteau toţi din Chiajna. Îmi dădeau mâncare şi îmi amintesc cum îmi număram bănuţii mereu ca să văd dacă mai am pentru a doua zi" 

Afla mai multe despre: florin nitainterviutulburatorravasitorpovesteviatasparta pragafcsbsteauadestin 

viewscnt
Articole similare